CHP’li Milletvekili Adayları Durmak Bilmiyor

Cumhuriyet Halk Partisinin 27. dönem Diyarbakır milletvekili adayları dur durak bilmiyor. Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden milletvekili adayları, bir gün içinde üç ilçede bulunan esnafı ziyaret ederek 24 Haziran’da yapılacak seçimler için destek istedi.

Haberler 06.06.2018 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHPL ADAYLARA BÜYÜK LG

Yaklaan 24 Haziran seçimleri için çalmalarn aralksz sürdüren CHPnin 27. dönem Diyarbakr milletvekili adaylar, il bakan Mehmet Sayn eliinde esnaf ve vatandalar ziyaret ederek desteklerini istemeye devam ediyor. CHPli milletvekili adaylar, ziyaret ettikleri bölgelerde büyük bir ilgi ve sempatiyle karlanyor. Milletvekili adaylar gittikleri bölgelerde vatandalarn birlikte fotoraf çektirme isteini ise geri çevirmiyor. Seçim çalmalar kapsamnda ziyaretlerini sürdüren 27. dönem milletvekili adaylar, ayn gün içinde üç ilçeyi ziyaret etti.

HEMERNZ OLARAK DESTENZ STYORUM

Ziyaretler öncesi Yeniehir ilçesinde bulunan seçim bürosunda bir araya gelen milletvekili adaylar ve partililer, oluturduklar kalabalk araç konvoyu ile önce Ergani ilçesine ulat. lçe yönetimi tarafndan cokuyla karlanan milletvekili adaylar ve partililer ilçe binasnda bir süre dinlendikten sonra ilçe tekilat ile birlikte esnaf ziyaretine balad. Ergani ilçesinin ilek caddelerinde bulunan esnaf ve vatandalarla tek tek selamlap hatrlarn soran milletvekili adaylar yaklaan seçimler için partilerine ve cumhurbakan adaylar Muharrem nce için destek istedi. Esnaf ve vatandalarn ilgisinden oldukça memnun bir ekilde ilçeden ayrlan milletvekili adaylar ve partililer Erganiden çermik ilçesine geçti. çermik ilçesinde de yine ilçe tekilatndaki partililerle bir araya gelen milletvekili adaylar çermik ilçesini batanbaa gezerek esnaf ve vatandalardan destek istendi. Kendisi de çermikli olan CHP Diyarbakr 1.sra milletvekili aday Mahmut Aziz Usal, nsan haklarna ve çoulcu demokrasiye dayal eit yurttalk anlayyla kültürel zenginliklerimizi kucaklayan; sosyal adaleti ve farkl yaam tarz, inançlara saygl, dayanmac bir anlay egemen klmak için sizden hemeriniz olarak Cumhurbakan adaymz Muharrem nceye ve partimize destek olmanz istiyorum dedi.

SEçM BEYANNAMESNDEN BÖLÜMLER AçIKLANDI

çermik ilçesindeki esnaf ziyaretini de tamamlayan milletvekili adaylar, partililerin oluturduu kalabalk araç konvoyu ile çüngü ilçesine geçti. Ziyaret ettikleri esnaflara seçim beyannamesinden bölümler açklayan milletvekili adaylar, CHPnin iktidar olmas halinde yapaca çalma ve hayata geçirecei projeleri de anlatt.

SYAS PARTLER DE ZYARET EDLD

CHPnin 27. dönem milletvekili adaylar, hem Diyarbakr ehir merkezinde hem de gittikleri ilçelerde yaptklar esnaf ziyaretleri srasnda önlerine çkan dier siyasi parti seçim bürolarn da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Ziyaret srasnda seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesini temenni eden milletvekili adaylar, seçim bürosu görevlilerine misafirperverliklerinden dolay teekkür ederek ayrlyor.

Ana Sayfaya Git