Çoşkuyu kimse gölgelemesin

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Bal, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'da katıldığı toplu açılış törenine vatandaşların ilgisinin az olduğu" yönündeki iddialara tepki gösterdi.

Haberler 04.04.2017 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Bal, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann Diyarbakrda katld toplu açl törenine vatandalarn ilgi göstermedii yönündeki iddialara tepki gösterdi.

Bal, baz gazete ve sosyal medyada toplu açllarda bulunmak için Diyarbakra gelen Cumhurbakan Erdoann programna ilginin az olduu ve Erdoann program son anda iptal etmekten vazgeçtii yönündeki iddialarn gerçei yanstmadn bildirdi.

Erdoann Diyarbakr çok önemsediini ve ayn gün baz programlarn iptal ederek Diyarbakrdaki toplu açl törenine katldn dile getiren Bal, Diyarbakrllarn Cumhurbakan ile, Cumhurbakannn da Diyarbakrllarla kucaklamasn hazmedemeyenler yalan ve iftiraya sarlyorlar. dedi.

DYARBAKIR çOKUYLA KARILADI

Bal, kentte on binlerce vatandan Erdoana meydan, cadde ve balkonlarda sevgi gösterisinde bulunduunu, Erdoann da bu ilgiden oldukça memnun kaldn belirterek Diyarbakrllarn bu ilgisini hazmedemeyenler tedirginliklerinden dolay karalamaya bavuruyorlar. diye konutu.

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed Akar da halkn Erdoan barna bastn ifade ederek Erdoann da halkn yüreine dokunan bir konuma yaparak Diyarbakrllar barna bastn söyledi.

Vatandalarn bu iddialara en güzel cevab 16 Nisanda evet oyu vererek göstereceini dile getiren Akar, unlar kaydetti:

Karlkl bu muhabbetten korkanlar yalana sarlmtr. Cumhurbakanmz kendisine gösterilen ilgiden memnun ayrlm ve bu memnuniyetini de Diyarbakrdan ayrlrken bizlere ifade etmi ve Diyarbakrllara teekkür etmitir.

Ana Sayfaya Git