"Çocuklarımız sevgi türküleri, barış şarkıları söyleyecek"

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Hakkari Koordinatörü Ayşe Sula Köseoğlu, Yüksekova ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Haberler 19.11.2017 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Hakkari Koordinatörü Aye Sula Köseolu, Yüksekova ilçesinde esnaf ziyaret etti.

Köseolu, çar merkezinde bir araya geldii esnafla sohbet etti, skntlarn dinledi.

Daha sonra, geçen yl terör saldrsnda ehit düen güvenlik korucusu Kemal Özbekin ailesini ziyaret eden Köseolu, Özbekin ei ile sohbet etti.

Köseolu, burada yapt açklamada, il merkezi ve Yüksekovada gerçekletirilecek kongrelere katlacan söyledi.

BARI ARKILARI

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann özel selamlarn getirdiini belirten Köseolu, Bugün hem Yüksekoval kardelerimize selam vermek hem hatr sormak hem de bir arzularnn olup olmadn anlamak amacyla esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Ayrca ehit ailemizi ziyaret ettik. dedi.

Bu ülke için cann ortaya koyanlar bu vesileyle rahmet ve minnetle anyorum. diyen Köseolu, unlar kaydetti:

Onlara 80 milyon olarak minnettarz. Biz bu ülkenin tek bir karna göz diken kim olursa olsun 80 milyon tek vücut, tek yürek onun karsnda, bu ülkenin birliinin ve beraberliinin yanndayz. nallah bu samimiyet, bu birlik ve beraberlik oldukça burada artk çocuklarmz sevgi türküleri, bar arklar söyleyecek. Buna yürekten inanyoruz.

Kadnlarn çocuklarnn geleceinde huzur ve bar istediklerini aktaran Köseolu, Aileler çocuklar iyi eitim alsn, iyi okusun istiyorlar. Biz de bu bölgenin artk hizmetle anlr, iyi eitimle, iyi hizmetlerle anlr bir bölge olarak anlmasn arzu ediyoruz. Samimiyetle yaptmz her iin karln samimiyetle alacamza yürekten inanyorum. diye konutu.

Ana Sayfaya Git