Çocukların pizza keyfi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Çınar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinlikte 100 çocuk kendi yaptıkları pizzaları yemenin mutluluğunu yaşadı

Haberler 20.07.2018 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çnar Kaymakam Selami Kaya Böyle bir program yaptk. çocuklarmz çok mutlu oldular. Onlarn simalarndaki gülüü görmek, bizleri çok mutlu ediyor

Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüü ve çnar Kaymakaml tarafndan düzenlenen etkinlikte 100 çocuk kendi yaptklar pizzalar yemenin mutluluunu yaad.

Kanadann Toronto ehrinde pizzaclk yapan Zeynel Ar, yaz tatili için geldii Türkiyede çocuklara pizza tattrmak istedi.

çnar Kaymakamlyla görüen Ar, Diyarbakr Aile Sosyal Politikalar l Müdürlüünün organizasyonuyla 100 çocuu merkez Kayapnar ilçesinde bulunan pizzacya götürdü.

Ar, burada çocuklara pizzann nasl yaplacan öretti. çocuklar kendi elleriyle hazrladklar pizzalar yediler.

çnar Kaymakam Selami Kaya, etkinlikle ilgili yapt açklamada, gerçekletirdikleri sosyal projeyle 100 çocuun pizza yaparak aktiviteye katldn belirtti.

Kaya, unlar kaydetti:

PZZA KEYF YAATILDI

Kendisi Kanadada mehur bir pizzac. Böyle bir frsat yakalamken, pizzac arkadamzn eliyle, çocuklarmza bu lezzeti tattrmak istedik. Böyle bir program yaptk. çocuklarmz çok mutlu oldular. Onlarn simalarndaki gülüü görmek, bizleri çok mutlu ediyor. Bazlarnn imkan yok, böyle imkan olmayabiliyor. Onun için onlara böyle bir imkan salamak istedik. çocuklarmzn mutluluu bizim en büyük sevincimizdir.

2000 ylnda Kanadaya yerleip pizza ii yapmaya baladn anlatan Ar, Torontoda açt i yerinde müterileri arasndan politikac ve sanatçlarn olduunu söyledi.

Ar, geçen yl Tuncelide valilikle birlikte benzer bir etkinlikte yaklak 150 çocua pizza tattrdklarn hatrlatarak, çocuklarnn mutlu olmasn ve farkl bir lezzet tatmalarn amaçladn belirtti.

Bugün gerçekletirdikleri etkinlikte çocuklara pizza yapmay örettiini ifade eden Ar, çocuklarn pizza yapmay örenip hem de yedikleri için mutlu olduklarn ifade etti.

Ar, Onlar için de deiik bir gün oldu. çocuklar hep mutlu görmek istiyoruz. dedi.

Etkinlie, Aile Sosyal Politikalar l Müdürü Halit Açar ve kurum amirleri de katlarak çocuklarla birlikte pizza yedi.

Ana Sayfaya Git