Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul, Türkiye'nin özetidir''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul Protokolü İftarı ve İstanbul'un Fethinin 564. Yılı Kutlamaları"nda konuştu. İstanbul'un Türkiye için öneminden bahseden Erdoğan, 'İstanbul, Türkiye'nin özetidir dedi.

Haberler 28.05.2017 - 23:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, stanbul Protokolü ftar ve stanbulun Fethinin 564. Yl Kutlamalarnda konutu. stanbul2un Türkiye için öneminden bahseden Erdoan, stanbul, Türkiyenin özetidir dedi.

Cumhurbakan Erdoan, stanbul, Türkiyenin özetidir. Türkiyenin 80 vilayetinin tamamnn da stanbul ile insani ve fiziki balants vardr. Öyleyse stanbulu anlatmak, Türkiyeyi anlatmaktr. stanbula hizmet etmek de Türkiyeye hizmet etmektir. Biz stanbuldan aldmz ilhamla dier 80 ehrimizin tamamna eitimden sala, ulamdan toplu konuta, kültür sanattan spora ve sosyal yardmlara kadar her türlü hizmeti götürdük, götürüyoruz. dedi.

Dünya yeniden yaplanmann sanclarn çekiyor diyen Erdoan konumasn öyle sürdürdü:

Türkiye ve onun vitrini olan stanbula bu süreçte çok önemli görevler düüyor. Biz bu durumun farknda olduumuz için demokraside ve ekonomide yeni bir atlm döneminin hazrlklarn yapyoruz. Bunun için öncelikle 2019a kadar olan dönemi en verimli ekilde kullanmamz gerekiyor. 2023 hedeflerimiz, bizi muasr medeniyet seviyesinin üzerine tayacak önemli bir eiktir. Bugüne kadar olduu gibi bundan sonraki hedeflerimizin de lokomotifi yine stanbul olacaktr.

Ana Sayfaya Git