Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yorulan varsa çekilsin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Partili vekillerle yaptığı toplantıda konuştu. Erdoğan, "Yorulan varsa kenara çekilsin yerini başka arkadaşa bıraksın. Milletimle olmaya devam edeceğim, teşkilata saygı esastır. 2019 dönüm noktası, ahenk ve saygı olmalı..." dedi.

Haberler 28.07.2017 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan AK Partili vekillerle yapt toplantda konutu. Erdoan, Yorulan varsa kenara çekilsin yerini baka arkadaa braksn. Milletimle olmaya devam edeceim, tekilata sayg esastr. 2019 dönüm noktas, ahenk ve sayg olmal... dedi.

AK Parti Genel Bakan ve Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, bugün bakan ve milletvekilleriyle bir araya geldi.

Cumhurbakan Erdoan, yapt açklamada, OHAL yatrmlar için bahane olamaz. Yorulan varsa kenara çekilsin. Yerine baka birine braksn. En iyi tatil milletle beraber olmaktr. Milletle birlikte olmak bizim hayat tarzmzdr ifadelerini kulland.

TOPLANTI SONA ERD

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann kabine üyeleri ve Ak Parti milletvekilleri ile yapt toplant sona erdi. Yaklak 50 dakika süren toplantda Erdoan, Yorulan varsa çekilsin açklamasn tekilat üyeleri için yineledi.

AK Parti Grup Bakanvekili Mustafa Elita, toplant sonras gazetecilere deerlendirmede bulundu. Erdoann açklamasnn hatrlatlmas üzerine Elita, bu söylemini sürekli tekrarladna iaret etti.

Ana Sayfaya Git