Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Anneler Günü" mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Cennetin annelerin ayaklarının altında olduğu’ ifadelerini kullandı.

Haberler 09.05.2020 - 20:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Hepimiz için efkat yuvas ve güvenli bir liman olan annelerimiz, Cennetin annelerin ayaklarnn altnda olduuna inanan bizler için ba tacdr. ifadesini kulland.

letiim Bakanlndan yaplan açklamaya göre, Cumhurbakan Erdoan, 10 Mays Anneler Günü dolaysyla mesaj yaymlad.

Mesajnda, Gelecek nesillerin yetitirilmesinde en büyük sorumluluu üstlenen, fedakarln ve snrsz sevginin timsali, en kymetli snamz, ilk öretmenimiz annelerimizin, Anneler Gününü tebrik ediyorum. ifadelerine yer veren Erdoan, unlar kaydetti:

Hepimiz için efkat yuvas ve güvenli bir liman olan annelerimiz, Cennetin annelerin ayaklarnn altnda olduuna inanan bizler için ba tacdr. Üzerimizdeki haklarn hiçbir zaman ödeyemeyeceimiz annelerimiz, geleceimizi emanet ettiimiz çocuk ve gençlerimizin duygularnn, düüncelerinin ve karakterlerinin ekillenmesinde temel rol üstlenmekte; karlksz sevgi, sabr ve fedakarlk gibi yüce hasletleriyle tüm topluma örnek olmaktadrlar.

Evlatlar için tüm zorluklara göüs geren ve engin hogörüsüyle yolumuzu aydnlatan annelerimizin, ihtiyaçlarnn ve beklentilerinin karlanmas, mutlu ve huzurlu olmalar, hayat artlarnn iyiletirilmesi hususunda ylmadan çalmay sürdüreceiz. stikbalimizin, birlik ve beraberliimizin en önemli mimarlar olan, her daim hürmetlerin en büyüünü hak eden annelerimizin Anneler Gününü kutluyor; ahirete irtihal etmi tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum.

Ana Sayfaya Git