Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, "15 Temmuz ihaneti ve FETÖ konusundaki özeleştirimizi açık yüreklilikle yapabilmeliyiz. FETÖ bir sebep değil arızi bir sistemin ürettiği sonuçtur. FETÖ ile gerçek anlamda mücadele sadece bizim dönemimizde yapılmıştır. Ama şunu da söyleyeyim, biz de geç kaldık. Bu geç kalışın bedelini de maalesef ödedik" dedi.

Haberler 15.10.2018 - 15:45 Son Güncelleme : 15.10.2018 - 16:43

15 TEMMUZ HANET VE FETÖ KONUSUNDAK ÖZELETRMZ AçIK YÜREKLLKLE YAPABLMELYZ 15 Temmuz darbe giriimine deinen Erdoan u ifadeleri kulland: Darbe gecesi her biri Sütçü mama dönüen tüm din görevlilerinden Allah raz olsun. 15 Temmuz ihaneti ve FETÖ konusundaki özeletirimizi açk yüreklilikle yapabilmeliyiz.

DEVLET VE TOPLUM YAPIMIZA SRAYET EDEBLMES BAZI EKSKLKLERN OLDUUNU GÖSTERYOR

FETÖ ihanet çetesinin 40 yl boyunca devlet ve toplum yapmza sirayet edebilmesi baz eksikliklerin olduunu gösteriyor. Nasl olup da böyle karanlk bir örgüt bandaki arlatann onca sapknlna ramen bu derecede milletimizin inanç dünyasna etki edebilmitir. Böyle menfur bir yap körpe dimalar kendi insanna silah çekecek kadar gözü dönmü mankurtlara dönütürübilmitir. Nasl olup da hiç bir sorun yaamadan serpilip büyüyebilmitir.

FETÖ BR SEBEP DEL ARIZ BR SSTEMN ÜRETT SONUçTUR

FETÖ bir sebep deil arzi bir sistemin ürettii sonuçtur. FETÖ milletiyle kavgal, çarpk sistemin neden olduu bir hastalktr. Bunun devlet ve toplum bünyemize nüksetme durumu ise birilerinin iddialarnn akisine yeni deil oldukça eskidir. FETÖ 1970lerin ortalarnda bünyeye girmi ve 40 ylda sinsi bir ekilde büyümü, palazlanm vücudun farkl organlarna bulam habis bir urdur. Örgüt en güçlü destei 12 Eylül ve 28 ubat müdahalesinin faillerinden görmütür.

FETÖ LE MÜCADELEDE BZ DE GEç KALDIK

FETÖ ile gerçek anlamda mücadele sadece bizim dönemimizde yaplmtr. Ama unu da söyleyeyim, biz de geç kaldk. Bu geç kaln bedelini de maalesef ödedik.
Ana Sayfaya Git