Cumhuriyet Savcısı'na silahlı saldırı!

Antalya'nın Korkuteli İlçesi Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner, makamında silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Küçüköner, ambulans helikopterle Antalya'daki hastaneye sevk edildi.

Haberler 11.10.2017 - 08:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dün saat 15.00 sralarnda, Korkuteli Adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcs Kadir Küçükönerin makamna giren polis memuru Turgut Avc, adliyede katip olan ei erife Avc nedeniyle tartt. Polis memuru Avc, tabancasyla savc Küçükönere ate etti. Yaralanan savc Küçüköner ambulansla Korkuteli Özel Yaam Hastanesine götürüldü. Durumu ar olan savc Küçüköner, ambulans helikopterle Antalyaya gönderildi.

Antalya Cumhuriyet Basavcs Ramazan Solmaz, savc Kadir Küçüköneri vuran kiinin polis memuru olduunu belirterek, Ei adliyede katip olan polis memuruyla tartt. Vuruyor, yaral dedi.

KAVGANIN NEDEN ZN TALEB

Antalyann Korkuteli lçesi Cumhuriyet Savcs Kadir Küçükönerin, yannda katip olarak çalan erife Avcnn izin talebi nedeniyle kendisiyle tartt, sonrasnda tartmaya katlan Avcnn polis ei Turgut Avcnn, Savc Küçüköneri vurduu ortaya çkt. Avc çiftinin engelli bir çocuu olduu, bu nedenle erife Avcnn bir süredir izin almak istedii kaydedildi. Savc Küçükönerin 2 yldr Korkutelinde görev yapt, annesiyle oturduu ve bekar olduu belirtildi.

5 KURUN SABET ETT

Savc Köçükönerin, kol, bacak ve göüs bölgesine 5 kurunun isabet ettii belirlendi. Polis memuru Turgut Avc ise olay sonras meslektalar tarafndan gözaltna alnarak ilçe emniyet müdürlüüne götürüldü.

Ana Sayfaya Git