Dağ başında zirve yapıldı

İl Valisi Aksoy'un başkanlığındaki İl Güvenlik Koordinasyonu toplantısı ilk kez; "Dağ başındaki" karakolda yapıldı.

Haberler 14.02.2017 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi Hüseyin Aksoy bakanlnda her hafta bir kurumda yaplan l Güvenlik Koordinasyon toplants, ilk kez krsal alanda bir dan banda bulunan Jandarma karakolunda gerçekletirildi. Güvenlik ile ilgili bütün üst düzey komutanlarn katld toplant öncesi, Diyarbakr protokolü, karakolda görev yapan askerleri ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti.

KARAKOLDA ZRVE

Vali Hüseyin Aksoy bakanlnda her haftann banda Valilik toplant salonu yerine bir kurumda gerçekletirilen l Güvenlik Koordinasyon toplants ilk kez kent dnda da banda bulunan bir Jandarma karakolunda gerçekletirildi.

BNGÖL SINIRINDA

Bingöl snrnda bulunan Lice lçesine bal Üçdamlar Jandarma Karakolunda yaplan güvenlik toplantsna, Vali Hüseyin Aksoy, 7nci Kolordu Komutan Korgeneral Ali Sivri, Jandarma Bölge Komutan Tümgeneral Musa çitil, l Jandarma Komutan Tugeneral Ali Demir, 8inci Ana Jet Üssü Komutan Tugeneral Kadir Kotta, Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre ve Emniyet Müdürü Tacettin Aslan katld. Helikopter ile karla kapl olan karakola inen Diyarbakr protokolü, orada vatani görevlerini yapan askerlerle bir süre sohbet ettikten sonra güvenlik toplantsn gerçekletirdi.

Ana Sayfaya Git