"Daha kuvvetli yönetim sistemi istiyoruz"

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Türkiye'nin yürümeye değil koşar adım hedeflerine gitmeye ihtiyacı var. Onun için biz daha kuvvetli bir yönetim sistemi istiyoruz." dedi.

Haberler 22.03.2017 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ziyareti çerçevesinde Elazdan Baskil ilçesine geçen Akda, zmirdeki terör saldrsnda ehit olan polis memuru Fethi Sekinin mezarn ziyaret etti.

Daha sonra AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açlnda konuan Akda, 16 Nisanda yaplacak halk oylamasnn önemine iaret etti.

Bakan Akda, CHP ve HDPnin halk oylamasnn yaplmamas için Mecliste büyük engellemeler yaptn belirterek, öyle konutu:

Memleketin büyümeye, Türkiyenin güçlü olmaya ihtiyac var. Türkiyenin yürümeye deil koar adm hedeflerine gitmeye ihtiyac var. Onun için biz daha kuvvetli bir yönetim sistemi istiyoruz. Cumhurbakanmz 5 yllna seçeceiz, Meclisimizi seçeceiz ve o Cumhurbakan gelecek, memleketi istikrar içerisinde götürecek.

- Siz ne karyorsunuz bizim iimize

Almanya ve Hollandadaki politikaclarn halk oylamasndan evet çkmasn istemediklerini dile getiren Akda, unlar kaydetti:

Siz ne karyorsunuz bizim iimize. Bir kadn bakan arkadamza Hollandada yaptklarn biliyorsunuz. Bu edepsizlii yapanlar, PKKllar paçavralaryla orada miting yapnca onlara her kapy açyorlar. Bu aslnda onlara yakmyor da. 80 milyon bir yürek olarak 16 Nisanda bunlara derslerini öyle bir vereceiz ki Baskilin sesi Almanyadan Hollandadan duyulacak.

Ana Sayfaya Git