Dargeçitli asker ve kardeşi son yolculuğuna uğurlandı

Mardin’in Dargeçit ilçesi Bostanlı Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde İsmail Ertan idaresindeki 27 FE 590 plakalı aracın toprak yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçurumdan kayalıklara yuvarlanması nedeniyle meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ve biri askeri personel olan 2 kardeş düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandı.

Haberler 19.06.2018 - 08:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Dargeçit ilçesi Bostanl Mahallesinde dün sabah saatlerinde smail Ertan idaresindeki 27 FE 590 plakal aracn toprak yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçurumdan kayalklara yuvarlanmas nedeniyle meydana gelen trafik kazasnda hayatn kaybeden ve biri askeri personel olan 2 karde düzenlenen törenle son yolculuklarna uurland.

KAZADA HAYATINI KAYBETT

Kazada, hayatn kaybeden Ertan kardelerden smail Ertann 3 yl koruculuk yapmasnn ardndan kazand Uzman Erba snavndan baaryla geçerek 4 aylk eitiminin ardndan 14 Hazirandan bu yana uzman erba olarak görev yapt örenildi. Kazada hayatn kaybeden dier karde Beir Ertan ise Dargeçit ilçesinde ailesi ile birlikte yayordu. Kazann ardndan hayatn kaybeden Ertan kardelerden Uzman Erba smail Ertan için Mardin l Jandarma Komutanlna bal Dargeçit Jandarma Komando Asayi Birlik Komutanlnda düzenlenen tören ile kardeler son yolculuklarna uurland.

SON YOLCULUUNA UURLANDI

Törene Dargeçit Kaymakam ve Belediye Bakanvekili Rzvan Erolu, Binba çahan Vidiner, l Müftüsü smail çiçek ve Ertan kardelerin ailesi katld. Ertan kardeler törenin ardndan dualarla son yolculuklarna uurlanrken, kazada ar yaralanan ükrü Özdemirin ise Dargeçit Devlet Hastanesinde tedavisi sürüyor.

Dargeçit ilçesinde meydana gelen trafik kazasnda smail Ertan ile kardei Beir Ertan hayatn kaybederken, ükrü Özdemir ise ar yaralanmt.

Ana Sayfaya Git