DBB Genel Sekreteri ve yardımcıları 4 aydır işe gelmedi

Kayyum döneminde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine getirilen Muhsin Eryılmaz, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Fuat Eker ve Ercan Bircan ile kimi daire başkanları, HDP’li yönetimle çalışmak istemedikleri gerekçesiyle 4 aydır aldıkları sağlık raporlarıyla belediyeye uğramıyor.

Haberler 10.07.2019 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesine (DBB) atanan kayyum Cumali Atilla döneminde Genel Sekreterlik görevine getirilen Muhsin Erylmaz, Genel Sekreter Yardmclar Ali Fuat Eker ve Ercan Bircan, 31 Mart seçim sonras sürekli uzattklar doktor raporlaryla, ie gelmedikleri örenildi.

HEYET RAPORU ALIYORLAR

Genel Sekreter Yardmcs Halil Bayhan, Genel Sekreter Yardmclar ve görevden alnan daire bakanlarnn bir ksmnn rapor alarak, ie gelmediklerini belirterek, alnan raporlarn ise heyet raporu eklinde alndn söyledi. Genel Sekreter, yardmclar ve kimi dair bakanlarnn aldklar raporlar ardndan ksa süreli izin kullandklarn ve daha sonra yeni bir rapor aldklarn dile getiren Bayhan, söz konusu kiilerin bu yöntemlerle 4 aydr ie gelmediklerini öne sürdü.

YEN YÖNETMLE çALIMAK

Alnan salk raporlarnn incelenmesi amacyla hastanelere gönderdiklerini belirten Bayhan, Salk raporlarn usule uygun olup olmadn aratryoruz. Bu durum sürekliletii için yeni yönetimle sürekli çalmak istemedikleri için rapor almaya gidilmi dedi.

Ana Sayfaya Git