Dedaş'tan Son Uzatım

Dicle Elektrik’in, 31 Ekim’de sona ereceği açıklanan indirim kampanyası, son üç haftadır giderek artan ve özellikle kampanyanın son haftasında uzayan başvuru kuyrukları nedeniyle 4 Kasım Cumartesi günü mesai saati bitimine kadar uzatıldı. Dicle Elektrik müşterilerinden gelen yoğun talebi dikkate alan şirket yönetimi, kampanyanın sona erme süresini 4 gün daha uzatarak gelen talebe olumlu yanıt verdi.

Haberler 01.11.2017 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrikin, 31 Ekimde sona erecei açklanan indirim kampanyas, son üç haftadr giderek artan ve özellikle kampanyann son haftasnda uzayan bavuru kuyruklar nedeniyle 4 Kasm Cumartesi günü mesai saati bitimine kadar uzatld. Dicle Elektrik müterilerinden gelen youn talebi dikkate alan irket yönetimi, kampanyann sona erme süresini 4 gün daha uzatarak gelen talebe olumlu yant verdi.

irketten yaplan açklamada, 31 Aralk 2016 öncesine ait elektrik borçlarnn gecikme cezalarnn tamamen silindii, toplam elektrik borcuna yüzde 70e varan indirim yapld ve 6 taksit olana bulunduu hatrlatld. Bu frsat kaçrmak istemeyen müterilerin youn ilgi gösterdii kampanyada Dicle Elektrik Müteri Hizmetleri Merkezleri, gelen talebi karlayabilmek için cumartesi ve Pazar günleri de hizmet vermi, son olarak 30 ve 31 Ekim günleri gece saat 22.00ye kadar çalmt.

NDRM 4 KASIMA UZATILDI

Dicle Elektrik yönetimi, elektrik borcunu ödemeyen abonelerin elektrik hizmeti almasnn ilgili yönetmelikler çerçevesinde mümkün olmadna ve borçlu abone hakknda kesme ilemi yaplmasnn tüm datm irketleri için kanuni bir zorunluluk olduuna dikkat çekti. Müterilerinin bu indirim ve yeniden uzlama frsatn iyi deerlendirmeleri çarsnda bulunan irket, kampanyada yaanan youn talep nedeniyle 4 günlük bir uzatma karar alarak müterilerinin çözüm arayn kolaylatrd. Buna göre elektrik borcu olanlar, 4 Kasm 2017 Cumartesi günü mesai saati bitimine kadar kendilerine en yakn Dicle Elektrik Müteri Hizmetleri Merkezine giderek anlama yapabilecekler.

Ana Sayfaya Git