Dedaş'a tepki dinmiyor

DEDAŞ'ın yüksek meblağlı faturalarına vatandaşın gösterdiği tepki isyan oktasına gelirken, Demokrasi ve Atılım Partisi Diyarbakır Yenişehir İlçe Başkanı Eczacı Erdal Akildiz de yaşananlara tepki verdi.

Haberler 24.08.2021 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Enerji Denetleme kurulu tarafndan belirtilen %15lik zamdan çok daha fazlasnn faturalara yanstldna dikkat çeken Akildiz söyledi: DEPSA yetkilileri yüksek miktarda gelen faturalarn klima kullanmndan kaynakl olduunu ifade ediyorlar. Bizler bunun gerçei yanstmadnn bilincindeyiz. Ksa bir süre önce alt yap çalmalarna balayan DEPSA acaba bu giderleri faturalara yanstarak vatandatan m tahsil ediyor? u an bölgede bir terör varsa o da DEPSA terörüdür. Binlerce ev ve iyerine insaf snrn aan bu faturalar nedeniyle haciz geliyor! Bu hakszla daha ne kadar ortak olacaksnz?.

çFTçLK VE HAYVANCILIK

Yetkilileri göreve davet eden Bakan Akildiz, bölgenin geçim kaynann tarm ve hayvanclk olduunu ifade ederek, açklamasnn devamnda: DEPSAtan hizmet alan anlurfa, Mardin, Diyarbakr, Batman, Siirt ve rnaktaki vatandalarn durumuna çok üzülüyoruz. Kurak geçen bir yazn ardndan fatura edilen yüksek tutarlar, çiftçiye bir darbenin de DEPSAtan geldiini bize gösteriyor. Arpa, buday ekip karlnda altn hasat etseler dahi bu tutarlar ödeyemezler. Bizler Demokrasi ve Atlm Partisi olarak vatandamza yaplan bu zulmün ve hakszln karsnda her zaman duracamz belirtmek isteriz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git