Dehşet evi!

Ergani'de cinnet geçiren bir kişi kendisiyle birlikte eşi ve kızına benzin dökerek yakmak istedi. Olayda Can yılmaz'ın eşi ağır yaralandı.

Haberler 19.10.2019 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Ergani ilçesinde cinnet getiren Can Ylmaz (35), kendisiyle birlikte ei Güllü (30) kz Zeynep Ylmaz (12), benzin dökerek atee verdi. hbar üzerine gelen salk ekipleri tarafndan hastaneye kaldrlan ve vücutlarnda yanklar bulunan aileden, anne Güllü Ylmazn durumunun ar olduu örenildi.

Olay 19.00 sralarnda Ergani ilçesinin Aziziye Mahallesinde meydana geldi. Uyuturucu bamls olduu öne sürülen 4 çocuk babas Can Ylmaz, iddiaya göre ei ile tarttktan sonra cinnet getirdi. Bu srada evde bulunan benzini önce kz Zeynep ve ei Güllü Ylmazn üzerine döken baba Ylmaz ardndan atee verdi. Ei ve kz bir anda alev topuna dönen Can Ylmaz daha sonra da kendi üzerine benzin dökerek yakt.

FERYATLAR ÜZERNE KOMULARI POLSE HABER VERD

Evden duyulan feryatlar ve yangn nedeniyle komular polis, salk ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Ksa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi yangna müdahale etti. Vucutlarnda çeitli derecelerde yanklar bulunan aileye ise ilk müdahale salk ekipleri tarafndan yapld. Can Ylmaz, ei Güllü ve kz Zeynep, ilk müdahalenin ardndan ambulanslarla Ergani Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanenin acil servisinde tedaviye alnan Güllü Ylmazn salk durum ar olmasyla Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine sevk edildi. Anne Ylmazn hayati tehlikesinin bulunduu örenildi. Bu arada olay srasnda ailenin dier 3 çocuunun ise evde olmad örenildi. Olayn ardndan eve geldiklerin korkunç manzara ile karlaan 3 çocuk polis tarafndan korumaya alnd. Olayla ilgili sorutarma balatld.

Ana Sayfaya Git