Demirtaş'ın cezaevinde yazdığı, 'Seher' adlı öykü kitabı 16 Eylül'de çıkıyor

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde yazdığı 12 öyküden oluşan, 'Seher' adlı öykü kitabının 16 Eylül'de çıkacağı belirtildi. Dipnot Yayınlarından çıkacak olan kitapta, Oya Baydar ve Zülfü Livaneleli'nin görüşlerine de yer veriliyor.

Haberler 08.09.2017 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDP E Genel Bakan Selahattin Demirtan cezaevinde yazd 12 öyküden oluan, Seher adl öykü kitabnn 16 Eylülde çkaca belirtildi. Dipnot Yaynlarndan çkacak olan kitapta, Oya Baydar ve Zülfü Livanelelinin görülerine de yer veriliyor.

Edirne Cezaevinde bulunan HDP E Genel Bakan Selahattin Demirtan cezaevinde yazd 12 öyküden oluan Seher adl öykü kitabnn 16 Eylülde okuyucuyla buluaca belirtildi.

DEMRTA KTABI

Kitab yaynlayan Dipnot Yaynlarndan yaplan açklamada, öykü kitabyla beraber Demirtan cezaevinde yapt iki resmin de kitap ayrac olarak okurlara armaan edilecei belirtildi. 144 sayfadan oluan kitapta, çimizdeki Erkek, Seher, Temizlikçi Nazo, Bildiiniz Gibi Deil, Kara Gözlere Selam Olsun, Cezaevi Mektup Okuma Komisyonuna Mektup, Denizkz, Halep Ezmesi, Ah, Asuman!!, Annemle Hesaplamalar, Tarih Kadar Yalnz ve Sonu Muhteem Olacak balkl öyküler yer alyor.

Ana Sayfaya Git