Demirtaş'ta seçime mesajıyla katıldı

HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 23 Haziran seçimlerine günler kala açıklamalarda bulundu. Demirtaş, "Sanırım kafa karışıklığı, kararsızlık falan yoktur. Olmaması da gerekir kanımca" dedi.

Haberler 19.06.2019 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDP Eski E Genel Bakan Selahattin Demirta, 23 Haziran seçimlerine günler kala gündeme dair açklamalar yapt. Resmi Twitter hesabndan kamuoyuna seslenen Demirta, Sanrm kafa karkl, kararszlk falan yoktur. Olmamas da gerekir kanmca. çünkü çoktan seçmeli bir seçim deil bu. Demokrasi, bar, adalet, eitlik, özgürlükler için bir yol açmak istiyorsak HDPnin seçime ilikin tavr anlaml ve önemlidir dedi.

Merhaba arkadalar, naslsnz? Bizler iyiyiz. Dirençle, umutla izliyoruz sizleri. Zoraki tekrarlanan stanbul seçimine az kald. HDPnin tavrn Genel Merkezimiz açklad zaten, biliyorsunuz. Eminim sahada da gerei yaplyordur diyerek açklamalarna balayan Demirta, sözlerine Sanrm kafa karkl, kararszlk falan yoktur. Olmamas da gerekir kanmca. çünkü çoktan seçmeli bir seçim deil bu. Demokrasi, bar, adalet, eitlik, özgürlükler için bir yol açmak istiyorsak HDPnin seçime ilikin tavr anlaml ve önemlidir devam etti.

HEPMZ BÜYÜK ACILAR, ZULÜMLER, HAKSIZLIKLAR YAADIK

Bizler eitçe, kardeçe, bar içerisinde bir arada yaamak isteyen yurttalarz. Hepimiz büyük aclar, zulümler, hakszlklar yaadk, yayoruz. Buna ramen güzel bir gelecek umudumuzu asla yitirmedik, çünkü bunun için mücadele ediyoruz vurgusunda bulunan Demirta, Savasz, sömürüsüz, adil, demokratik bir yaam hep beraber var edelim istiyoruz. Bunun için de, demokrasiye inanan bütün güzel insanlar yan yana, birlikte olsun diye çabalyoruz. Her seçimle birlikte, böylesi bir gelecein önünü açmaya çalyoruz. Elbette srf seçimlerle her ey deimez. Seçim dnda da, bu dorultuda ylmadan, sabrla, inatla, cesaretle mücadeleyi sürdürmek gerekir eklinde konutu.

BZ BRLKTE GÜZELZ

stanbul seçmenine seslenen Demirta açklamalarn u ekilde bitirdi:

stanbulun güzel insanlar Birilerine kartlk, dümanlk yapmak için deil; toplumsal kutuplamay daha da derinletirmek için deil; kin, intikam, nefret için deil; kiisel çkar kavgalar için deil; çocuklarmzn aydnlk yarnlar için kullann oyunuzu. Bugün için, Sn mamolunun söyleminin desteklenmesi gerektiine inanyoruz. çünkü biz birlikte güzeliz. HDP olmadan, HDPyi dlayarak hiçbir ey yeterince güzel olmaz. Birileri de artk anlasn ki, zorla güzellik de olmaz. Hepinize özlemle, yürek dolusu selamlar

Ana Sayfaya Git