Demirtaş'a sazı verildi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı tutuklu bulunduğu Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'ne istediği bir saz kendisine verildi.

Haberler 03.12.2016 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Haklarnda açlan terör soruturmas kapsamnda tutuklanan HDP E Genel Bakan Selahattin Demirta, 4 Kasm günü Diyarbakrdan Edirneye getirilerek F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapal Cezaevine konuldu. Demirtatan iki gün sonra tutuklanan HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan da ayn cezaevine getirilerek, tek kiilik koua alnd.

BELL K CEZAEVNDE çOK BESTE YAPACAIM

Demirta, kendisini ziyarete gelen avukatlarndan Metin Klavuza, Belli ki cezaevinde çok beste yapacam. Bana bir balama ayarlayabilirsen sevinirim diyerek saz istedi. Demirtan istei üzerine Edirne F Tipi Kapal Cezaevine Demirtaa verilmek üzere 4 tane saz gönderildi. Cezaevi yönetimi gelen sazlardan birini Selahattin Demirtaa teslim etti.

HDP E Genel Bakan Selahattin Demirta, ayn cezaevinde bulunan HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan ile ayn kouta kalmak istediini bildirmiti. Cezaevi dare ve Gözlem Kurulunun, Demirtan bu talebini deerlendirmeye ald ve önümüzdeki bir iki gün içinde karara balayaca belirtildi.

Ana Sayfaya Git