Demirtaş'ın eşi tek başına oy kullandı

EDİRNE Cezaevi'nde bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, referandum için Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesi'nde oyunu kullandı. Başak Demirtaş çıkışta, "Bu referandumun sonucu umuyorum ki; halkımıza, barışa, demokrasiye özgürlüğe giden yolda hayırlı olur" dedi.

Haberler 17.04.2017 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Cumhuriyet Basavclnn hakknda yürüttüü soruturma kapsamnda 4 Kasm 2016 tarihinden beri Edirne F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan HDP E Genel Bakan Selahattin Demirtan ei Baak Demirta, ilk defa yannda ei olmadan sandkta ol kulland. Merkez Kayapnar lçesindeki Kayapnar lkokuluna yaknlar ile gelen Baak Demirta, bir süre seçmenlerle birlikte srann kendisine gelmesini bekledi.

TEK BAINA OY KULLANDI

Daha sonra oyunu kullanan Baak Demirta, Bu referandumun sonrucu umuyorum ki; halkmza, bara, demokrasiye özgürlüe giden yolda hayrl olur dedi. Baak Demirta, okuldan ayrlrken gazetecilerin bu sene ilk kez ei Selahattin Demirtatan ayr oy kullandn hatrlatmas üzerine ise Mücadele her türlü devam ediyor karln verdi. Oyunu kullandktan sonra okuldan ayrlan Demirta, youn ilgi ile karlat. Oy kullanmaya gelenler Baak Demirta Bakanmza özgürlük diye barp, alklar arasnda uurlad.

Ana Sayfaya Git