'Demokrasiye asıl darbe, yerel yönetimleri teröre destek kapısı olarak kullanmak'

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un Kars Belediyesi'ne kayyum atanmasına tepki gösteren açıklamasıyla ilgili, "Asıl demokrasiye darbe, yerel yönetimleri teröre destek kapısı olarak kullanmaktır" dedi.

Haberler 03.10.2020 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Yardmcs ve Bakanlk Sözcüsü smail çatakl, CHP Genel Bakan Yardmcs Seyit Torunun Kars Belediyesine kayyum atanmasna tepki gösteren açklamasyla ilgili, Asl demokrasiye darbe, yerel yönetimleri teröre destek kaps olarak kullanmaktr dedi.

TORUNA TEPK

CHP Genel Bakan Yardmcs Seyit Torun, yapt yazl açklamada, Kars Belediyesine kayyum atanmasn Demokrasiye açkça darbe yapmaktr sözleriyle eletirdi. çileri Bakan Yardmcs ve Bakanlk Sözcüsü smail çatakl, Twitter hesabndan, eletirinin yer ald haberi paylap, Torunu etiketleyerek, unlar kaydetti:

Asl demokrasiye darbe, yerel yönetimleri teröre destek kaps olarak kullanmaktr. Demokrasiye bal, kanunlara uyan belediyelerle terörü destekleyen belediyeleri, kanunlarn bakanlmza verdii yetkiyle birbirinden ayrdmz için teekkür etmeniz gerekir dedi.

Ana Sayfaya Git