Dev şirkete FETÖ'den el konuldu

Antalya’da ağırlıklı olarak inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketine FETÖ operasyonu düzenlendi.

Haberler 05.11.2017 - 11:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

irketin 3 yöneticisinden 2si tutuklanarak cezaevine gönderilirken irket yönetimine el konuldu ve TMSF kayyum olarak atand.

Antalya Cumhuriyet Basavclnn yürüttüü bir FETÖ soruturma kapsamnda Antalyada özellikle otomotiv ve inaat sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup isimli irkete FETÖ operasyonu düzenlendi.

FETÖYE FNANS SALANDII MASAK RAPORUNDA

Antalya Emniyet Müdürlüü Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) ube Müdürlüü ekipleri tarafndan gerçekletirilen operasyon kapsamnda irket yöneticileri Selahattin Durmaz, Sebahattin Durmaz ve Ömer Durmaz gözaltna alnd. Emniyetteki ilemleri ardndan Antalya Adliyesine sevk edilen üphelilere silahl terör örgütüne üye olmak ve terörizmin finansman suçlamalarnn yöneltildii örenildi. irketten FETÖ/PDY finans saland yönünde MASAK raporu bulunduu örenildi.

RKET YÖNETCLER CEZAEVNDE

üpheliler savclk sorgular ardndan Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliine sevk edildi. Selahattin ve Sebahattin Durmaz, Nöbetçi Hakimlikteki sorgular ardndan tutuklanarak cezaevine gönderilirken Ömer Durmaz adli kontrol art ile serbest brakld.

Yürütülen soruturma kapsamnda Basavclkça Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliinden irket yönetimine kayyum atanmas talep edildi. Talebi yerinde gören hakimlik, irket yönetimine TMSFyi kayyum olarak atad. irket bundan böyle TMSF tarafndan yönetilecek.

Ana Sayfaya Git