Devlete destek için, 15 günlük gelirini bağışlayacak

ELAZIĞ'da cep telefonu satışı yapan ve teknik servisi bulunan Kadir Dağtekin, 15 günlük geliri 2 bin lirayı, ekonomiye destek için devlete bağışlayacağını söyledi. Dağtekin ayrıca ABD menşeli iPhone telefonunun satışını ve tamirini de yapmama kararı aldı.

Haberler 19.08.2018 - 12:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeildere Sokakta cep telefonu sat yapan ve teknik servisi bulunan Kadir Datekin, i yerinde 15 günde kazand 2 bin liralk gelirini devlete balama karar ald. Datekin ayrca, iPhone telefonlarnn bütün modellerinde geçerli olmak üzere sat ve tamiri durdurdu. ABDye tepki için böyle bir karar aldn belirten Datekin, kili ilikiler düzelene kadar iPhone telefonlarnn satn ve tamirini yapmayacaz. Ben de bir vatanda olarak Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann gösterdii dik duruundan dolay onur ve gurur duyuyorum. Cumhurbakanmzn ABDye kar uygulad yaptrm kararn sonuna kadar destekleyeceiz. Türkiyenin bu ekonomi savandan galip geleceine inanyorum. Sava sadece tank ve tüfekle yaplmyor. u an ülkemize ekonomi sava açlmtr. Biz ülke olarak bu savatan galip geleceiz. 15 Temmuz darbe giriimini yapan karanlk güçler kim ise u an dolar savan da ülkemize açan ayn kiilerdir. Bizler bu vatanda doduk ve bir bu vatanda ekmek yiyoruz. Bu vatan için de canmz ve kanmz sonuna kadar balamaya hazrz dedi.

yerinin 15 günlük geliri olan 2 bin liray Kurban Bayramndan sonra, devlet ekonomisine destek için hibe edeceini ifade eden Datekin, Bütün vatandalarmz devletimize destek olmaya davet ediyorum. Devletimizin yannda olalm. Bu bir siyasi dava deildir. Bu, vatan davasdr diye konutu.

Ana Sayfaya Git