Dezavantajlı başarılı çocukların bisiklet sevinci

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Hani Belediyesince, dezavantajlı başarılı çocuklar bisikletle ödüllendirildi.

Haberler 09.12.2017 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hani Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam aban Arda Yazcnn ilçenin hak ettii belediye hizmetlerini sunmak için balatt çalmalar sürüyor.

Yol, temizlik, alt ve üst yapya yönelik rutin hizmetlerin yan sra sosyal projelerin de uyguland ilçede çocuk ve gençlere özel önem veriliyor.

Belediyenin hayata geçirdii proje ile ilçedeki dezavantajl baarl 155 çocua bisiklet hediye edildi.

Bisikletlerin teslimi için Necip Fazl Ksakürek çok Amaçl Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde tören yapld.

çocuklar, törene katlan Belediye Bakan Vekili Yazcy ellerinde Türk bayraklaryla karlad.

çocuklarla yakndan ilgilenen Yazc onlarla sohbet etti.

çocuklar, Yazc ile Türk bayra bulunan bisikletleri sürmenin mutluluunu yaad.

- çocuklarmz ve gençlerimizi bu tür projelerle buluturmaya devam edeceiz

Belediye Bakan Vekili Yazc, ilçede sosyal ve kültürel projelerin devam ettiini, bu projenin de Hani Kaymakaml ve lçe Müftülüü koordinesinde gerçekletirildiini söyledi.

Proje ile ilçe merkezi ve krsal mahallerde baarl çocuklara bisikletlerini hediye etmenin mutluluunu yaadklarn ifade eden Yazc, unlar kaydetti:

çocuklarmz ve gençlerimizi bu tür projelerimizle buluturmaya devam edeceiz. Hiçbir projede gençlerimizi ve çocuklarmz ayr görmüyoruz. Her projemizin içinde onlar da var ve olmaya devam edecek. na ettiimiz kültür merkezi onlar için en önemli hizmetlerimizden biridir. Gençler, çocuklar, kadnlar ve dezavantajl gruplarmzla bu tarz projelerimizi devam ettiriyoruz. lerleyen günlerde nice güzel projeleri gençler, çocuklar ve kadnlarmzn hizmetine sunmaya devam edeceiz.

çocuklardan Mücahit Taha Üçda, bisiklet almann sevincini yaadn belirterek, bisikletiyle rahatça gezebileceini söyledi.

Okulunun evlerine uzak olduunu, artk bisikletle okula gideceini belirten Üçda, bisiklete kavumasn salayan Yazcya teekkür etti.

Hanife Dalçiçek de bisikletinin mutluluunu yaadn dile getirerek, kendilerine bu heyecann yaatan yetkililere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git