Dijital para uyarısı

Gençleri uyaran Mehmet Yüksek: “Gençler dijital paraya değil, altına yatırımlarını yapsınlar”

Haberler 03.08.2021 - 00:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kentte uzun yllardr kuyumculuk yapan Mehmet Yüksel, gençlere dijital paradan uzak durmalarn ve altna yatrm yapmalar uyarsnda bulundu.

Son günlerde dijital paraya yönelen özellikle gençlerin çok büyük zararla karlamas altna olan rabeti artrd. Diyarbakrda 30 yla akndr kuyumculuk yapan Yüksel Gold Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Yüksel, gençlerin dijital paraya yatrp yapp paralar bir gecede buhar olmasndan kaynakl uyarda bulundu.

SANAL KUMAR GENçLER çN BÜYÜK BR TEHLKEDR

Sanaln her eklini kumar olarak gördüklerinin altn çizen Yüksek, Sanaln her ekli kumar olarak görüyoruz ve on zamanlarda dijital para Bitcoin bunu bizlere çok rahat bir ekilde göstermektedir. Sanal olarak bildiimiz dijital paraya olan yatrm çok bir tehlike olarak da görüyoruz. Özellikle gençler bu tür sanal kumara ar derecede yönlenmekte ve birbirini yönlendiriyor. Bu ileride çok bir tehlikeye neden olur ve bizler sanal kumara yönelen gençlerimizin kumarbaz olarak yetitirmek durumu olmamasn istiyoruz dedi.

NSANLAR ALTINA YATIRIMDAN ASLA KORKMASINLAR

nsanlarn altna olan güvenlerinin asla sarsmamasn isteyen Yüksel, Gençlerin sanal kumara olan ilgisinden kaynakl olarak çalma ve üretim sfra iniyor ve bunun önüne geçilebilmesi için yüz yllardr geçmiimizden bugüne kadar hiç deeri bozulmaya ve dünyada hep deer alan altn tavsiye ediyoruz. Gençlerimiz yatrma yönelecekler ise kesinlikle altndan amasnlar. Bu son zamanlarda gördüümüz gibi kymetli yatrm araçlarnn en kymetlisin olarak göründü. Maddi durumu orta olan kesim altna daha çok rabet gösteriyor. nsanlar altna yatrmdan asla korkmasnlar. Sanal ve dijital paradan uzak durmalarn istiyoruz. Yetkililerden ricam, bunun bir an önce önüne geçilebilmesi için kanunlar çkarlarak önüne geçilmesini istiyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git