DiSKİ'de canlı ihale dönemi!

İl Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, şeffaf yönetim anlayışı doğrultusunda, Belediye ve DİSKİ'ye ait ihaleleri, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak, yayınlama kararı aldı.

Haberler 24.09.2019 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanl tarafndan Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakanlna kayym olarak görevlendirilen l Valisi Hasan basri Güzelolu, effaf yönetim anlay paralelinde faaliyetlerini yürütürken, Belediye ve DSK tarafndan yaplacak olan ihalelerin effaf bir ekilde, kamuoyuna an be an, aktarlarak yaplaca talimatn verdi.

Konuya ilikin yaplan yazl açklamada u ifadelere yer verildi;

Diyarbakr Valimiz ve Büyükehir Belediyesi Bakan V. Sayn Hasan Basri Güzelolunun talimatlar dorultusunda effaf belediyecilik anlayyla kadim ehrimiz Diyarbakrmza yaplacak olan hizmetleri tüm basn yayn organlar ve vatandalarmzla paylaarak hizmetlerimizi ve ihalelerimizi effaf bir ekilde web sitemiz olan www.diski.gov.tr adresinde ve sosyal medya hesaplarmzdan canl olarak izlenebilecektir.

Bölgemizde ilk kez bu uygulamay hayata geçiren yerel bir yönetim olarak effaf belediyecilik anlaymzn gerekliliklerini örnek uygulamalarla yerine getirmeye ayn kararllkta devam edeceiz.

lk hale 24.09.2019 Sal saat 10.00da

Vatandalarmzn hizmetine sunmu olduumuz canl ihalelerin ilki 24.09.2019 Sal günü saat 10.00da yaplacak olan ihalenin ad Diyarbakr ili kent geneli ksmi yamursuyu ebekesi döenmesi inaat yapm ii ile balanm olacaktr. halelerimiz her ihale öncesi duyuru ve bilgi paylamyla sosyal medya ve web sayfamzdan yaynlanacaktr.

Sosyal medya hesaplarmz

nstagram : @Diskigenelmudurlugu

Twitter : @diskigm

Youtube : Diskigenelmudurlugu

Facebook : Diski Genel Müdürlüü

Ana Sayfaya Git