Diyanette görev değişiklikleri yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığında başkan yardımcılıkları ile bazı genel müdürlüklere vekaleten atamalar yapıldı.

Haberler 07.10.2017 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyanet leri Bakanl (DB) tarafndan yaplan açklamada, Diyanet leri Bakan Yardmclklar ile baz genel müdürlüklere vekaleten atamalar yapld belirtildi.

Bu kapsamda, Diyanet leri Bakan Yardmclklarna D likiler Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selim Argun ve nsan Kaynaklar Genel Müdürü Osman Traç atand.

Genel müdürlüklerde ise Eitim Hizmetleri Genel Müdürlüüne Kadir Dinç, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüüne Haydar Bekirolu, D ilikiler Genel Müdürlüüne Erdal Atalay ve nsan Kaynaklar Genel Müdürlüüne Dr. Burhan Erku atanan isimler oldu. Rehberlik ve Tefti Kurulu Bakanlna da Hasan Ali Yldz getirildi.

Bakanlkta gerçekletirilen devir teslim törenlerine katlan Diyanet leri Bakan Prof. Dr. Ali Erba, görevi devreden genel müdürlere yapm olduklar hizmetlerden dolay teekkür ederken, göreve yeni balayanlara yeni görevlerinde baarlar diledi.

Bir vazifeye balamann ayn zamanda o görevle ilgili çalmalarn çtasn daha yükseklere tama beklentisini birlikte getirdiini belirten Erba, Görevlerin bir balangc ve bir sonu vardr. Önemli olan, görevleri hayrla tamamlayabilmektir. Bir vazifeye balamak, balanlan vazifenin çtasn daha yükseklere tama beklentisini de birlikte getirir. dedi.

BR TEKLATTA KARDELK VE MUHABBET VARSA BAARI GELR

Kardelik ve muhabbetin baary da beraberinde getireceine deinen Erba, sözlerine öyle devam etti: Bir tekilatta kardelik ve muhabbet varsa baar gelir. Bu unsurlar yoksa baarya ulamak zorlar. Hepimize düen, genel müdürümüzden daire bakanlarmza çalan her personele kadar bu gök kubbede ho bir seda brakabilmektir. Dünyada kalc olan güzelliktir, iyiliktir, sevgidir, muhabbettir.

CEBMZDE HAZIR SADAKAMIZ TEBESSÜMÜMÜZ OLSUN

Diyanet leri Bakanl olarak, çalrken tebessümü elden brakmamak gerektiini dile getiren Erba, Tebessüm etmek o kadar faydaldr ki sabah i yerinize geldiiniz zaman hem size hem de çalma arkadanza moral motivasyon salar. Bu yüzden Kardeine tebessümle bakman bir sadakadr. buyuruyor Peygamber Efendimiz. Bizim cebimizde hazr sadakamz tebessümümüz olsun. Bütün kardelerimden bunu arzu ediyorum. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git