Diyanetten öğrencilere yaz kamplarında değerler eğitimi

YAZ KAMPINI DEĞERLENDİRİN

Haberler 01.07.2018 - 11:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aile ve Sosyal Politikalar ile Gençlik ve Spor Bakanlnca düzenlenen yaz kamplarnda, Diyanet leri Bakanl bin 600 örenciye deerler eitimi verecek

- Diyanet leri Bakanl Aile ve Dini Rehberlik Daire Bakan Sedide Akbulut:

çocuklarmza, gençlerimize ksa ksa anlatmlarla Hazreti Muhammedin hayatndan parçalar sunarak deerler eitimine katkda bulunmay amaçlyoruz

Aile ve Sosyal Politikalar ile Gençlik ve Spor Bakanlnca düzenlenen yaz kamplarnda, Diyanet leri Bakanlnca bu yl bin 600 örenciye deerler eitimi verilecek.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanl ile Diyanet leri Bakanl i birlii protokolü kapsamnda, bu yl zmir, Osmaniye ve Hatayda düzenlenecek yaz kamplarnda 10-18 yalarndaki 600 erkek ve bin kz çocuu deerler eitimi alacak.

Diyanet leri Bakanl Aile ve Dini Rehberlik Daire Bakan Sedide Akbulut, AA muhabirine yapt açklamada, Aile ve Sosyal Politikalar ile Gençlik ve Spor Bakanlklarnca bu yl düzenlenen yaz kamplarnn deerler eitimi odakl olduunu söyledi.

zmirin çeme ilçesinde 27 Haziran itibaryla yaz kamplarnn baladn anmsatan Akbulut, Bu hafta sonu Hatayda balayacak kamplarla ilgili bütün hazrlklar da tamamland. Takdir edersiniz ki bu ksa süreli kamplar bal bana bir eitim programndan ziyade oyun ve etkinliklerle deerler eitiminin farkndaln oluturmaya yönelik çalmalardr. diye konutu.

- Kamplar eylül aynda sona erecek

Diyanet leri Bakanl ile Aile ve Sosyal Bakanlnca Etkinliklerle Deerler Eitimi kitab hazrlandn bildiren Akbulut, Her Güne Bir Deer ad altnda doruluk, fedakarlk, yardmlama, sayg ve mahremiyet gibi deerlerin anlatlacan kaydetti.

Kamplarn eylül aynda sona ereceini dile getiren Akbulut, öyle dedi:

Bu kamplarla geleceimizin garantisi, teminat dediimiz çocuklarmza, gençlerimize hem okul hayat içerisindeki yorgunluklarn atmak hem de bu zaman içerisinde ksa ksa anlatmlarla Hazreti Muhammedin hayatndan parçalar sunarak deerler eitimine katkda bulunmay amaçlyoruz. Birer hafta sürecek kamplarda çocuklarmza toplumsal huzur ve barn deerlerimize sahip çkarak, onlar yaayarak ve yaatarak salanabilecei hususunda kazanmlar verilmesi hedeflenmektedir.

Ana Sayfaya Git