Diyarbakır iş insanlarından Erbil'e çıkarma

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi başkan ve yönetim kurulu üyeleri Erbil'e çıkarma yaptı.

Haberler 22.04.2019 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas Organize Sanayi Bölgesi bakan ve yönetim kurulu üyeleri, Erbilde bugün balayacak olan Uluslararas Yap naat ve Belediye Ekipmanlarö fuar için yüze yakn i insan ile birlikte Erbile gitti.

ERBL ZYARET

Fuara, Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Mehmet Kaya, Organize Sanayi Bakan Aziz Odaba, Ticaret Odas Meclis Bakan Celalettin Birtane, OSB Müteebbis Heyeti Bakan Vekili Sezai Toplann yan sra, TSO ve OSB yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayda firma temsilcisi katld.

BAKONSOLOS

Kaya ve Odaba bakanlndaki heyet, ilk olarak Türkiyenin Erbil Bakonsolosu Hakan Karaçay makamnda ziyaret etti. Heyet daha sonra Erbil Ticaret Odas Bakan Dr. Celil Dara Hayat ziyaret etti. Burada Diyarbakr i insanlar onuruna verilen yemein ardndan heyet üyeleri son olarak Erbil Valisi Nevzat Hadiyi makamnda ziyaret etti.

Ziyaretler srasnda Kaya ve Odaba, çatmal ortam sonras bölgenin imar için ikili görümelerde bulundu. Türkiyeden Diyarbakr ile birlikte 100ün üzerinde firmann katlaca fuarn açl bugün yaplacak. Fuar, 25 Nisan gününe kadar açk kalacak.

Ana Sayfaya Git