Diyarbakırın trafiğine yön!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Ulaştırma, Turizm Lojistik ve Akaryakıt Meslek Komitesi kent merkezindeki trafik yönlendirme levhalarının artırılması konusunda çalışma başlattı.

Haberler 01.07.2019 - 00:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DTSO Ulatrma, Turizm Lojistik ve Akaryakt Meslek Komitesi Diyarbakr kent merkezi içerisinde trafik yönlendirme levhalarnn yetersiz olmas gerekçesiyle yönlendirme levhalarnn arttrlmas için giriimlere balad. DTSO 7. Meslek Komite Bakan Nurettin Üçda, yönlendirme levhalarnn artrlmasnn kente gelen yerli ve yabanc turistlerin daha salkl bir ekilde tarihi ve kültürel alanlara yönlendirilmesini kolaylatracan kaydetti.

EHR TRAF LEVHALARI

Özellikle Diyarbakr Havalimanndan balayarak, Zerzevan Kalesi, Suriçi, On Gözlü Köprü gibi tarihi alanlar ziyaret etmek isteyen turistlerin ve ehir dndan gelen tur operatörlerine ait araçlarn bu alanlara daha salkl yönlendirilmeleri gerektiini kaydeden Üçda, Ayrca ehrimizin fuar alannn da bu kapsamda yönlendirme tabelalaryla daha ulalabilir hale getirilmesi önemlidir. lgili kurumlarla gerekli yazmalar yapacaz. Bunlarn takip edilmesi, sonuçlandrlmas için elimizden gelen çalmay yürüteceiz dedi.

Ana Sayfaya Git