Diyarbakır'dan Zeytin Dalı Harekatına destek için 1001 Türk bayrağı hediye götürülüyor

Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ahmet Büyükburç ve Muharip Gaziler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Sıraç Ezer, terörle mücadelede şehit verilen 1001 askeri temsilen 1001 Türk bayrağı ile Kilis'e giderek Zeytin Dalı Harekatına destek vereceklerini duyurdu.

Haberler 03.02.2018 - 10:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu ehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Bakan Ahmet Büyükburç ve Muharip Gaziler Dernei Diyarbakr ube Bakan Sraç Ezer tarafndan yaplan ortak açklamada, Anadolu Kamuda çalan ehit ve Gazi Aileleri Sosyal Dayanma ve Yardmlama dernekleri Diyarbakrdan milli mücadele, stiklal Harbi, çanakkale, Sarkam, Dumlupnar, Kbrs, ç Güvenlik ve Demokrasi ehitleri olmak üzere binlerce ehit verildii kaydedildi. Açklamada, Nebiler Sahabeler Peygamberler ehri olan Diyarbakr terörle mücadelede 400den fazla ehit vermitir.

BAYRAK HEDYE EDYOR

Bu gün Anadoluda, Ortadouda dünyann bir çok yerinde Haçl zihniyeti er odaklar slama kar bir olmu, bizleri yok etme gayesindedirler. Irakta, Suriyede yasa d bölücü terör örgütlerine verdikleri destek ortadadr. Zeytin Dal Operasyonluda bölücü terör örgütlerine kar mücadele veren Mehmetçiklerimizi ve emniyet güçlerimize yalnz olmadklarn göstermek için terörle mücadele ehit olan ölümsüz kahramanlar ehit askerlerimizin adna manevi olarak 1001 adet Türk bayra Kilise götürerek u an Suriyede teröristlerle mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimiz ve emniyet güçlerimize, kardelerimize hediye etmek istiyoruz. Diyarbakrdan Kilis iline bir heyet halinde 03 ubat tarihinde hareket edeceiz denildi.

Ana Sayfaya Git