Diyarbakırlı şoförlerden, Mehmetçik'e destek

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 100 servis şoförü, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulundu.

Haberler 22.02.2018 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Belediyesi Bakan Vekili Kaymakam Turgay Gülenç, Tepe Mahallesinde servis oförleriyle bir araya gelerek, ülkenin zor zamanlar geçirdiini, oförlerin bu davrannn, zor zamanlarda, milletin, devletin ve ordunun yannda olduklarn göstermesi açsndan çok güzel olduunu söyledi.

Miktarn ne kadar olduunun çok fazla bir önemi yok diyen Gülenç, Zaten ülkemiz, ordumuz her anlamda çok güçlü, her türlü zorlukla ba edebilecek kararlkta ve azimdedir. Ancak bu, küçük de olsa anl ordumuza bir moral ve destektir. ifadelerini kulland.

ANLAMLI DESTEK VERLD

Gülenç, Bölgemiz terörden, er ve ihanet odaklarndan gerçekten çok büyük skntlar çekmi. Bölgede ülkemize kar çok büyük oyunlar oynanyor. Zeytin Dal Harekat, bu oyunlar bozmak adna, çok elzem bir harekat. Bu harekata destek verme adna da bölgemizde böyle bir çalmann yaplm olmas gerçekten anlaml. diye konutu.

lçe Milli Eitim Müdürü Aydn Ak ise servis oförlerinin, canlar pahasna mücadele eden askerlere destek amacyla, Mehmetçik Vakfna bir günlük yevmiyelerini baladklarn belirterek, Birlik ve beraberliimize en çok muhtaç olduumuz bu dönemde servis oförlerimizin bu duyarll sayesinde Türkiyeye buradan çok anlaml mesaj veriyoruz. ifadelerini kulland.

oför Muzaffer Aydn da dier arkadalaryla görüerek böyle bir karar aldklarn, küçük de olsa destekte bulunmak istediklerini söyledi. Veysi Güzel ise Frat Kalkan harekatnda nasl baarl olduysak, Afrinde de öyle baarl olacaz. Devletimizin yanndayz. Canmzla malmzla destek vereceiz. dedi.

Servis araçlarna Türk bayraklarnn asld görüldü.

Ana Sayfaya Git