Diyarbakır’da, balkondan atlayan 14 yaşındaki kız hayatını kaybetti

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde güvenlik güçleri, günlük kiralık evlere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Baskında evde bulunan 14 yaşındaki kız, 4. kattaki balkondan atlaması sonucu hayatını kaybetti.

Haberler 27.08.2019 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay önceki gün ölen saatlerinde Yeniehir Mahallesi Kooperatifler Mahallesi Kurtismail Paa 2 sokaktaki bir evde yaand. Edinilen bilgilere göre, Ahlak Büro Amirlii ekipleri, fuhu yapld ihbar üzerine bir eve baskn düzenledi. Bu srada evde bulunan 14 yandaki genç kz, 4. kattaki balkondan atlad. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil salk ekipleri sevk edildi. Yaral olay yerinde yaplan ilk müdahalenin ardndan ambulansla Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrld. 14 yandaki N.G. burada yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Fuhu operasyonu srasnda evde bulunan 3 erkek ile bir kadn gözaltna alnd.

Olayla ilgili geni çapta inceleme balatld.

Olayn görgü tanklarnn anlattklarna göre, apartman sakinleri ve mahalleli, N.G. ile birlikte 14- 15 yalarnda 2 kzn, bir kadn tarafndan fuha zorlandn öne sürdü. N.G.nin, 3 erkein kald günlük kiralk eve gittiini, ksa süre sonra da 4üncü kattan atladn gördüklerini ifade etti. Sokakta ayakkab dükkan olan Ömer Bozkurt, intihar olayndan bir saat önce 3 kz ile 40 yalarnda kadnn, olayn yaand apartmann önünde oturduklarn anlatarak, N.G., bir süre sonra günlük kiralk eve gitti. Ardndan da balkondan atlad. Yere dütüünde nabz atyordu, ölmemiti. Bir kz gelip banda alad. Kadn ile dier çocuklar ise olay yerinden ayrlmt. Daha sonra polis gelip, evde bulunan 3 erkei gözaltna ald dedi.

2 KIZ FUHA SÜRÜKLENYORDU

Olaydan sonra polis tarafndan gözaltna alnan ve isimleri açklanmayan 3 erkein ifade ilemleri sürürken, N.G.nin cansz bedeni, yaplan otopsinin ardndan ailesine teslim edildi.

Ana Sayfaya Git