Diyarbakır Söz’e Plaket

Peygamber Sevdaları Platformu tespit komitesi üyesi Orhan Zeren ile Mustafa Şenol ve platform üyeleri Diyarbakır Söz Gazetesi ve Söz Tv Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur’u ziyaret etti.

Haberler 25.05.2017 - 08:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

30 Nisan Pazar günü Nevruz alannda yaplan Kutlu Doum Haftas etkinliine Yüz binlerce insann katlarak peygamber sevgisini ortaya koyduunu belirten Peygamber Sevdalar Platformu tespit komitesi üyesi Orhan Zeren Diyarbakr Söz Gazetesi ve Söz Tvnin de yaynlarnda bu etkinlie destek verdiini kaydetti.

BÜYÜKTMUR :SÖZ ALES ADINA ALIYORUM

Söz ailesinin verdii destein takdire ayan olduunu belirten Zeren,Halkmz kutlama programna gösterdii ilgi ile peygamber efendimiz Hz. Muhammede (S.A.V) olan sevgisini ortaya koydu. Yüz binlerce insann katld etkinlik çok cokulu geçti. Bu etkinlie katlan halkmza ve desteini esirgemeyen Diyarbakr Söz Gazetesi ve Söz Tv ailesine teekkür ediyorum dedi.

Zeren, Diyarbakr Söz Gazetesi ve Söz Tv nin Kutlu Doum Haftas etkinliine verdii destekten dolay Genel Yayn Yönetmenimiz Ömer Büyüktimura plaket verdi.

Peygamber Sevdallar Platformu Üyelerine teekkür eden Ömer Büyüktimur,ekstra bir ey yapmadk. Sadece görevimizi yerine getirdik. Bu plaketi de Söz ailesi adna alyorum diye görü belirtti.

Ana Sayfaya Git