Diyarbakır’da suç makinesi hırsız, polisten kaçamadı

Diyarbakır’da birçok hırsızlık suçundan kaydı bulunan ve 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, polis ekiplerinin yaptığı teknik takip ve çalışma sonucunda kıskıvrak yakalandı.

Haberler 06.12.2019 - 01:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda birçok suçtan kayd bulunan Yeniehir ilçesi Toplu Konutlar mevkinde birçok evden vatandalarn deerli eyasn çalarak kayplara karan M..ç. (19) isimli zanlnn yakalanmas için Balar lçe Emniyet Müdürlüü Suç Önleme ve Soruturma Büro Amirliine bal ekipler tarafndan çalma balatld. çalma sonucu M..ç., kskvrak yakaland.

SUç MAKNES

M..ç.nin yaplan GBTsinde hükümlü ve tutuklu kaçmas, evden hrszlk, konut dokunulmazln ihlal etme, elde veya üstte tanan eyay almak suretiyle hrszlk, elde veya üstte tanan eya hakknda hrszlk, birden fazla kii ile birlikte gece vakti yama, elde veya üstte tanan eyay almak suretiyle hakknda hrszlk ve elde veya üstte tanan eyay özel beceri ile almak suretiyle hrszlk, 3 farkl adreste tabanca, cep telefonu, para ve deerli eya çalmaktan aranmas olduu ve 13 yl 4 ay kesinlemi hapis cezas bulunduu tespit edildi.

Gözaltna alnan M..ç., salk kontrollerinin

Ana Sayfaya Git