Diyarbakırlı şehit yakınları şehitlerle

Diyarbakır Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 asker için başsağlığı mesajı verdi.

Haberler 29.02.2020 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr ehit Aileleri Yardmlama ve Dayanma Dernei üyeleri, düzenledikleri basn açklamasyla dlibte hava saldrsnda ehit olan 33 asker için basal mesajn ileterek, saldrnn hesab sorulmas için çarda bulundu.

EHTLER çN BASALI

Açklamay yapan Dernek bakan Rdvan Ik, saldrnn ardndan birlik ve beraberliin korunmas gerektiini ifade ederek, Suriyede kahraman Mehmetçiimize yönelik yaplan alçak saldr sonucu ehit olan kahraman askerlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve yüce milletimize sabr, yarallarmza da acil ifalar diliyoruz. Emperyalist güçler kendi çkarlar için ülkemizde ve Orta Douda insanlar birbirleri ile çattrmaktadrlar. Devletimizin bekas uruna her türlü tehdide kar gereken cevab ve mücadeleyi kararllkla vereceine olan inancmz tamdr. Türkiye Büyük Millet Meclisinde bulunan tüm siyasi partiler acilen toplanarak, ülkemizin dost ve müttefiklerini yeniden gözden geçirerek, ehitlerimizin dökülen her damla kannn hesabnn sorulmas ve gereken admlarn atlmas için iradesini net olarak ortaya koymaldr. Zaman ülkemiz ve milletimizin birlii ve bütünlüü noktasnda taraf olma zamandr dedi.

Ana Sayfaya Git