Dövizini bozdur!

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Türkiye'de ekonomik kriz olacağı söylentilerine karşı 'Haydi Diyarbakır ülken için dövizini bozdur' kampanyası başlattıklarını söyledi. Dövizlerini liraya çeviren Akar ile beraberindekiler, daha zonra Sur esnafından alışveriş yaptı.

Haberler 30.11.2016 - 09:56 Son Güncelleme : 30.11.2016 - 09:57

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed Akar, Türkiyede ekonomik kriz olaca söylentilerine kar Haydi Diyarbakr ülken için dövizini bozdur kampanyas balattklarn söyledi.

AK Parti Diyarbakr l Bakanlnca, Türk Lirasn korumaya yönelik Haydi Diyarbakr Ülken için Dövizini Bozdur adl kampanya balatld. AK Parti l Bakan Muhammed Akar ile beraberindeki partililer, Sur ilçesindeki döviz bürosuna ellerindeki ABD dolarlarn bozdurmak için geldi.

Akar, burada gazetecilere yapt açklamada, uluslararas para spekülatörlerin oyununu bozmay ve bozdurduklar dövizlerle Sur ilçesindeki esnafa destek için alveri yaparak ekonomik bir hareketlilik oluturmay hedeflediklerini söyledi.

Türkiyede bir ekonomik kriz olacana dair felaket senaryosu yaratanlara karn cevap niteliinde bir kampanya balattklarn aktaran Akar, öyle konutu:

DÖVZN BOZDUR

Baz uluslararas çevreler, Türkiyede döviz üzerinden bir spekülasyon yaratmaya çalyor. Ülkede bir ekonomik sknt ya da sözüm ona kriz olacan yaymaya çalyorlar. Halkmz da çok iyi biliyor ki ülke ekonomisi çok salam bir zemin üzerinde yükselmekte. ktidarda güçlü ve istikrarl bir hükümet var.

Vatandalardan gelen talep üzerine böyle bir kampanya balattklarna dikkati çeken Akar, 15 Temmuzda tanklarn önüne çkan halkn spekülatörlere de gerekli cevabn vereceini belirtti.

15 Temmuz ruhuyla tekrar sahalarda olduklarn ifade eden Akar, bütün Türkiyenin bugün Türk lirasna sahip çkmak için çok hayrl bir çalma içerisinde olduunu anlatt. Akar, Kimin elinde ne varsa bunu Türk lirasna çevirerek Surda harcayacaz. Bu felaket tellallarna da mesaj vermi olacaz. Bu dalga dalga yaylacaktr. dedi.

Döviz bürosunda dövizlerini bozduran partililer, daha sonra Gazi Caddesindeki esnaftan alveri yapt.

Ana Sayfaya Git