Düğüne gider gibi!

İl Jandarma Komutanlığı Özel Harekat Şubesinde görevli timler ve güvenlik korucuları terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualar eşliğinde bölgeye uğurlandı.

Haberler 22.02.2018 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrdan Jandarma Özel Harekat (JÖH) timleri ve güvenlik korucular Türk Silahl Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri YPG/PKK-DEAa yönelik yürütülen Zeytin Dal Harekatna katlmak üzere dualarla Afrine uurland.

Valilikten yaplan açklamaya göre, l Jandarma Komutanlnda JÖHler ve güvenlik korucular için uurlama töreni yapld.

Sayg duruu ve stiklal Marnn okunmasyla balayan törende konuan Vali Hasan Basri Güzelolu, Zeytin Dal Harekat ile bar ve güvenin tesisi için teröre kar mücadelenin kararllkla yürütüldüünü belirtti.

DÜÜNE GDER GB

Güzelolu, Her türlü ihanete kar büyük bir mücadele ve kararll temsil eden siz komandolarmz ve güvenlik korucularmz bugün Afrine uurlarken bu büyük milletin bir ferdi olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Sizler Türk kahramanlnn çeliklemi, sarslmaz ve yenilmez birer temsilcilerisiniz. Her biriniz ecdadnzdan aldnz emaneti, bu devleti ve milleti gelecee tama kararllnn iradesisiniz. dedi.

Türkiye snrlarnn ötesinde, snrlarn içinde olduu gibi her türlü tehdidi kararllkla bertaraf edecek bir gücün temsil var olduunu vurgulayan, Güzelolu, Bu kararlkla içte ve dta son terörist yok olana kadar bu mücadeleyi zafere tayacak birer kahramansnz. Hakkn, adaletin, barn ve huzurun temsilcileri olarak dünyann her köesinde, her dönem ve her dem bu deerleri temsil eden bir asil milletiz. Orada silah arkadalarnzdan nöbeti yaknda sizler devralacaksnz. Bilin ki; bu büyük milletin her bir ferdinin dualar sizlerle. manmzla, kararllmzla her nerede olursa olsun bütün tehditleri bertaraf etmek ve yok etmek azmindeyiz ve gücündeyiz. Rabbim sizleri korusun. ifadesini kulland

ÜLKENN BRL çN

Güzelolu, devletin ve milletin bölünmez bütünlüü, birlii için bayran sonsuza kadar dalgalanmas ve ezanlarn okunmas urunda hayatnn feda ederek, ehitlik mertebesine erien bütün güvenlik güçlerini rahmetle andn bildirdi. Güzelolu, Mekanlar cennet olsun. Bu deerler ve inancmzn uruna çktnz yolda gazanz mübarek olsun. Allah sizleri korusun. diye konutu.

Konumalarn ardndan kurbanlar kesildi, dualar okundu.

Törende daha sonra komando andn okuyan JÖH timleri ile güvenlik korucular bölgeye uurland.

Ana Sayfaya Git