Eğitimlerine katkı sunmalıyız

Diyarbakır Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, bilim, sanat ve eğitimin öğrenciler açısından önemli olduğunu belirterek, “Çocuklar geleceğimizdir, onların eğitimine katkı sunmalıyız” dedi.

Haberler 10.03.2017 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla üstün yetenekli örencilerin eitim gördüü Diyarbakr Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret etti. Balar ilçesindeki Merkezde Atillay, Müdür Mehmet Raci Aksoy ve öretmenler kapda karlad. Deneylerin yapld laboratuvarlar ve derslikleri gezen Atilla, örencilerin çalmalarn inceledi.

El emei eserleri inceledi

Örenciler tarafndan oluturulan seray da gezen Atilla, sanat atölyesindeki el emei eserleri de inceledi. Atilla, Aksoy ve öretmenler, yürütülen projeler ile ilgili görü alveriinde bulundu.

Gençlere yönelik çalmalar yürütüyoruz

Bakan Atilla, bilim, sanat ve eitimin örenciler açsndan önemli olduunu belirterek, çocuklar geleceimizdir, onlarn eitimine katk sunmalyz. Büyükehir Belediyesi olarak çocuklar ve gençlere yönelik çalmalar yürütüyoruz. Memleketine faydal örencileri yetitirmeliyiz dedi. Atilla, daha sonra örencilerin oluturduu 15 Temmuz Demokrasi Zaferi köesini inceledi.

Ana Sayfaya Git