Eker'e Mitingde Liste Yuhlaması

AK Parti liste başı Mehdi Eker, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncesi konuşma yaptığı esnada, bir grup tarafından yuhlandı. Partiler arasında arbede yaşanırken, polis bazı kişileri gözaltına alıp, alandan çıkardı.

Haberler 04.06.2018 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partinin Diyarbakr Milletvekili Aday listesine yönelik parti içindeki tepkiler, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann, dünkü mitinginde bir kez daha su yüzüne çkt. Bir grup partili, liste ba Mehmet Mehdi Ekeri konumas esnasnda yuhalad. Partililer arasnda ksa süreliine yaanan arbedeye, polis müdahale etti.

stasyon meydannda düzenlenen Cumhurbakan Erdoann halkla buluma mitingi, allagelen ekilde dizayn edilmedi. Miting bölgesi, 500 metre geriye alnarak, alana derinlik kazandrlmas dikkat çekti.

Miting l Bakan Süleyman Serdar Budakn partililere yönelik hogeldiniz konumasyla startn alrken, Ak Parti 1. Sra Millektvekili aday ve Parti Genel Bakan Yardmcs Mehmet Mehdi Ekerde bir konuma yapt. Eker, miting alannda bulunan kalabaln hemen sanda yer alan ve AK Partinin beyaz apkalar takan bir grup partili tarafndan, protesto edildi. Sürekli sözü kesilmek istenilen ve yuhalanan Eker, zor anlar yaad.

Bir süre devam eden yuhalamaya, Eker taraftarlarnn müdahale etmeye ve kar çkmas üzerine arbede yaand. Karlkl yumruklamalarn da yaand dikkat çeken mitingteki olaya, alan görevlileri ve emniyet müdürlüüne bal ekipler de müdahale ederek, taraflar yattrmak istedi. Olaylarn daha da büyümemesi üzerine, iki kii gözaltna alnarak, alandan çkarld.

Eker ise yaanan yuhalama nedeniyle konumasn ksa keserken, Adalet Bakan Abdülhamit Gül ve çileri Bakan Süleyman Soylu da birer selamlama konumas yapt.

Ana Sayfaya Git