Elazığ'da hem deprem hem de koronavirüs korkusu

Elazığ'da, önceki akşam meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından kentte yaşayanlar, olası bir deprem ihtimaline karşı evlerinden dışarı çıkarken, aynı zamanda koronavirüs tedirginliği yaşıyor.

Haberler 21.03.2020 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Önceki akam merkez üssü Sivrice ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüündeki deprem, kentte tedirginlie neden oldu. Depremin ardndan sokaa çkanlar, bu kez koronavirüs nedeniyle panik yaad. Evde kaldklarnda deprem korkusu yaadklarn anlatan kent sakinleri, dar çktklarnda ise koronavirüs salgnna yakalanaca korkusu yayor.

EVE GDYORUZ DEPREM, DIARI çIKIYORUZ KORONAVRÜS

Önceki akam meydana gelen deprem srasnda korktuunu anlatan kent sakinlerinden Metin Albakara, ardk, ne yapacamz bilmiyoruz. Koronavirüs nedeniyle dar çkmayn deniliyor. çeri giriyoruz deprem, dar çkyoruz koronavirüs korkusu. Dar çkmamak en mantkl olan bir eydir. Mümkün olmad sürece kimse dar çkmasn dedi.

Hem deprem hem de koronavirüs nedeniyle tedirgin olduklarn anlatan Ercan ahin ise Akam deprem olduunda panik olup, dar çktk. Dardayken bu kez koronavirüs tedirginlii yayoruz. Korkuyoruz ama önlem almamz da gerekiyor diye konutu.

DEPREM NEDENYLE KERPç EVDE HASAR OLUTU

Yeni Mahallede bulunan 2 katl kerpiç evde hasar olutu. Ekiplerin yapt hasar tespit çalmalarnn ardndan 2 katl evde kalan aileler tahliye edildi.

DEPREM ANI KAMERADA

Öte yandan önceki akamki deprem an ise kameraya yansd. Elaz ehirleraras Otobüs Terminalindeki güvenlik kamerasna yansyan görüntülerde, vatandalarn deprem annda kaçtklar görüldü.

Ana Sayfaya Git