Elazığ'da şehit ateşi!

Şehit polis Cihat Şahin, Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Haberler 12.10.2021 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ELAZI - Frat Kalkan Harekat Bölgesinde, PKK/PYDnin zrhl araca güdümlü füzeyle yapt saldr sonucu ehit olan Gaziantep Özel Harekat ube Müdürlüü kadrosunda görevli polis memuru Cihat ahinin cenazesi, memleketi Elazda topraa verildi.

ehit ahin için Ataehir Mahallesindeki Mevlana Camisinde tören düzenlendi.

ehidin Türk bayrana sarl naa, meslektalarnn omuzlarnda tanarak katafalka konuldu.

Törene katlan çileri Bakan Süleyman Soylu, ehidin ei Öznur, babas Mehmet ve annesi Emine ahin ile kardelerine ba sal diledi.

CENAZE TÖREN

Güçlükle ayakta duran ehit yaknlarn, ehidin silah arkadalar teselli etti.

ehidin naa, l Müftüsü Selami Aydnn kldrd cenaze namaznn ardndan tekbirler eliinde, Bakan Soylu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Akta ile meslektalar ve vatandalarn omuzlarnda tanarak, cenaze aracna konuldu.

ehit ahinin naa daha sonra Harput Polis ehitliinde topraa verildi. Soylu, mezarlkta ehidin babas ile eine, Türk Bayra ve Kuran- Kerim verdi.

Cenaze törenine Elaz Valisi Ömer Toraman, Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Adalet Bakan Yardmcs Yakup Moul, Emniyet Genel Müdürü Özel Harekat Bakan Selami Türker, Elaz Belediye Bakan ahin erifoullar, l Jandarma Komutan Kdemli Albay Ali Yldz, l Emniyet Müdürü Celal Sel, ehidin ailesi ve yaknlar ile emniyet mensuplar ve vatandalar katld.

Frat Kalkan Harekat Bölgesinde dün gerçekleen PKK/PYD saldrsnda, Gaziantep Özel Harekat ube Müdürlüü kadrosunda görevli polis memurlar Cihat ahin ve Fatih Doan ehit olmutu.

Ana Sayfaya Git