Eller Mehmetçik İçin Semaya Açıldı

Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesindeki Hz. Süleyman Camisi'ne yatsı namazına gelen vatandaşlar, Fetih Suresi'nin okunmasının ardından Afrin'deki harekatın başarılı geçmesi için dua etti.

Haberler 24.01.2018 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silahl Kuvvetlerinin Afrinde terörist gruplarna yönelik sürdürdüü Zeytin Dal Hareketi için Diyarbakrda yats namaz sonrasnda dualar okundu.

Diyarbakr Müftülüü, Türk Silahl Kuvvetleri tarafndan Suriyenin Afrin kentindeki teröristlere yönelik balatt Zeytin Dal Hareketi için Sur ilçesindeki 27 sahabe kabrinin bulunduu Hz. Süleyman Camiinde dua program düzenledi.

MEHMETçK çN DUA EDLD

Diyanet leri Bakanl, Afrin operasyonun balamasyla tüm camilerde sabah ve yats namaznn ardndan Fetih Suresinin okunaca karar almas üzerine Hz. Süleyman Camiinde önce Fetih Suresi okundu.

Fetih Suresini okuyan Sur lçe Müftüsü smail Fakirullaholu, ülkenin birlik, beraberlik ve bekas için canlarn feda etmeye hazr olan Mehmetçik için dua ettiklerini söyledi. Dualarnn operasyonda olan Mehmetçikler için olduunu dile getiren Fakirullaholu, Ezan susmasn, bayrak inmesin ve topramza dümann namahrem aya demesin diye gayret gösteren güvenlik güçlerimize dua ediyoruz. dedi.

Cami cemaatinden Abdulkerim Ezer ise teröre yönelik operasyon gerçekletiren Mehmetçik için dua ettiklerini belirtti. Güvenlik güçlerine Allahn yardm etmesi için dua ettiini bildiren Ezer, Allah, Peygamber Efendimize fethi nasip ettii gibi Mehmetçike de nasip etmesini niyaz ediyorum. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git