Emniyet Genel Müdürlüğü'nden ByLock açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden, FETÖ'nün şifreli mesajlaşma programı ByLock'un adli delil olma özelliğini boşa çıkarma amacıyla yapılan paylaşımların, örgütle mücadeleyi sulandırma çabası taşıdığı bildirildi

Haberler 05.10.2017 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Emniyet Genel Müdürlüünden, FETÖnün ifreli mesajlama program ByLockun adli delil olma özelliini boa çkarma amacyla yaplan paylamlarn, örgütle mücadeleyi sulandrma çabas tad bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüünden yaplan yazl açklamada, sosyal medya üzerinden son günlerde FETÖnün ifreli haberleme program ByLockun adli delil olma özelliini boa çkarmaya çalan birtakm paylamlar yapld hatrlatld.

BYLOCK AçIKLAMASI

Açklamada u ifadelere yer verildi: Bu paylam sahiplerinin TBMM ve üyeleri üzerinden mesnetsiz iddialarla alg operasyonu yaparak, FETÖ ile mücadeleyi sulandrmaya çaltklar aikardr. Bu tür iddialar gerçei yanstmamaktadr. Türk Ceza Kanunu ve ilgili mevzuatta suç tekil ettii tespit edilen bu tür paylamlar titizlikle takip edilerek sorumlular hakknda gerekli adli ilemler Cumhuriyet Basavclklar koordinesinde etkin bir ekilde yürütülmektedir.

Ana Sayfaya Git