En büyük endişem...

AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu, "En büyük endişem, bölgenin müspet olmayan, sonuç getirmeyecek yeni siyasi maceralara sürüklenmesidir." ifadelerini kullandı.

Haberler 27.11.2021 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti MKYK üyesi Orhan Mirolu, Mardinde basn mensuplaryla bir araya geldi. Mirolu, AK Parti l Bakanlnda düzenlenen toplantda, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan liderliinde Türkiyenin birçok sorununu çözüldüünü, yatrmlarn hzla sürdüünü söyledi.

stihdam art ve isizlik oranlarnn azalmas yönünde de önemli admlarn atldn kaydeden Mirolu, faizi düürerek üretimi artrabileceklerini belirtti. Türkiyede ortak yaamn güçlenmesi için birlik ve beraberliin önemine dikkat çeken Mirolu, bu konuda herkese büyük görevler dütüünü kaydetti. AK Partinin Türkiye siyasi tarihindeki tecrübesinden her zaman sözü edilen biri olarak kalacan anlatan Mirolu, istikrar ve huzurun devamnn özellikle bölge açsndan büyük önem tadn dile getirdi.

MR OLU ENDESN DLE GETRD

Bölgenin yeni maceralara sürüklenmemesi gerektiini aktaran Mirolu, öyle dedi: Halk olarak çok büyük maceralardan, tecrübelerden geçtik. Bu tecrübeleri kendi belleimizde bir yere koyduk. Bellee koyduumuz hatralarmz unutulmaya terk edildii zaman çok fazla bir kymeti olmuyor. Benim en büyük endiem, bölgenin müspet olmayan, sonuç getirmeyecek yeni siyasi maceralara sürüklenmesidir. AK Parti ve Cumhurbakanmz bölge için siyasi sigorta, bir gelecek garantisi olduuna dair inancmzn korunmas gerektiine inanyorum.

Ana Sayfaya Git