Engelsiz lezette birinci oldular!

Diyarbakır’da düzenlenen “Gurme 2019 Gıda ve Yöresel Lezzetler” fuarına katılıp hünerlerini sergileyen Büyükşehir Belediyesi Aktif Yaşam Merkezi’nin down sendromlu kursiyerleri, “Engelsiz Lezzetler Yarışması”nda 1’inci oldu.

Haberler 15.11.2019 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bu yl ikincisi düzenlenen Gurme 2019 Gda ve Yöresel Lezzetler fuar yöresel ürün ve lezzetlerin tantmlarnn yan sra birbirinden deiik yarmalara da ev sahiplii yapyor.

YARIMADA BRNC OLDU

Fuarda gerçekleen Engelsiz Lezzetler Yarmasna Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanlna bal Aktif Yaam Merkezi +1 Kafede (Down Cafe), -Kur ibirliinde açlan servis elemanl kursiyeri olan 16-25 ya grubu 7 down sendromlu kursiyer de katld. Makarna, pizza, salata, kurabiye ve kek yaparak bilgilerini ve maharetlerini sergileyen kursiyerler, hijyen, masa sunumu, tabak sunumu ve el lezzetlerinin puanland yarmada 1inci oldu.

Gurme 2019 Gda ve Yöresel Lezzetler fuarna ve yarmaya katlmaktan dolay keyifli anlar geçiren down sendromlukursiyerler, 1inciliklerinin sevincini eitmen ve aileleriyle paylat.

Ana Sayfaya Git