Enişte tuvalete saklandı!

Kuaför Mehmet Yusuf Özten, tartıştığı dini nikahlı eşinin 7 yakını tarafından iş yerinde sopalarla dakikalarca dövülerek, hastanelik edildi.

Haberler 12.06.2019 - 01:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda kuaför Mehmet Yusuf Özten, tartt dini nikahl einin 7 yakn tarafndan i yerinde sopalarla dakikalarca dövüldü. Hastanede yaam mücadelesi veren Öztenin dövülme an güvenlik kamerasna yansd.

Olay, Cumartesi akam merkez Kayapnar ilçesi Medya Mahallesinde meydana geldi. Mehmet Yusuf Özten, ismi örenilemeyen dini nikahl ei ile tarttktan sonra ilettii kuaföre geldi. Bir süre sonra ellerinde sopalarla i yerine 7 kii geldi. Einin yaknlar olduu belirtilen grup, Öztene saldrd.

DUVARI KIRIP DIARI çIKARDILAR

Özten, kendisini korumak için i yerinin tuvaletine girip kapy kilitledi, ancak 7 kii tuvaletin duvarn krp onu dar çkard. Mehmet Yusuf Özteni yere yatrp dakikalarca sopalarla döven üpheliler, daha sonra i yerinden ayrld. Olay an ise i yerinin güvenlik kamerasna yansd.

Özten, çevre sakinlerinin çard ambulansla hastaneye kaldrld. Tedaviye alnan Öztenin hayati tehlikesinin sürdüü belirtildi. Mehmet Yusuf Öztenin ikayeti üzerine polis, üphelileri yakalamak için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git