Ensarioğlu’na coşkulu karşılama

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, seçim çalışmalarına katılmak için geldiği Diyarbakır’da kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Haberler 28.05.2018 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr Milletvekili Galip Ensariolu, partisinin seçim çalmalarna katlmak için kente geldi. Havayoluyla gelen Ensariolunu havalimannda aralarnda oda, borsa ve esnaf birliklerinin temsilcileri, muhtelif meslek gruplarna mensup yöneticiler, i adamlar, kamu kurum ve kurulularn yetkililerinin de aralarnda bulunduu kalabalk bir grup karlad. Grup, Ensariolu lehine sk sk slogan att.

Açklamalarda bulunan Galip Ensariolu, Sevgili dava arkadalarm, hepimiz dünya lideri olan Cumhurbakanmzn liderliinde, elimizden gelen gayreti göstererek, seçimlerden alnmzn akyla çkacaz. Ben, bugüne kadar gücümü mevkilerden deil, halkmzn samimiyetinden, sevgisinden ve kutlu hareketimizden aldm. Ayn iarla, bugüne kadar olduu gibi, bundan sonra da, yolumuza devam edeceiz. Bu kardeiniz, sizin barnzdan çkt. Sizler ona inandnz ve güvendiniz. Ben de güveninize layk olabilmek için gecemi gündüzüme katarak, elimden gelen gayret ve mücadeleyi sergiledim dedi.

Bizim sevgimiz pazara deil, mezara kadardr

Ensariolu, Bildiiniz gibi bizler mevkilere ve makamlara deer kattk, mevkiler bize deil. Hemehrilerimizin sorunlaryla hem hal olarak, gerek Diyarbakrda ve gerekse Ankaraya gelen kadirinas hemehrilerimize, bütün olanaklarmz kullanarak, dertlerine derman olmaya çaltk. Allahma ükürler olsun ki, bizlere bu olanaklar ve nimetleri nasip buyurdu. Hep bir olduk, birlik olduk, dayanma içinde olduk. Adanmlk duygusuyla balam olduum bu kutlu yarta, elde ettiim tecrübelerimi, Aziz vatanmz ve kadirinas halkmz için seferber edeceim. Bu duygu ve düüncelerle, hepinizi saygyla selamlyor, Seçimlerin ülkemize hayrlara vesile olmasn, Yüce Rabbimden niyaz ediyorum ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git