Ensarioğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Eski devlet bakanı ve İYİ Parti Diyarbakır birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Salim Ensarioğlu seçim çalışmaları kapsamında Ticaret Borsası, Ticaret Odası ve Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret ederek bir süre bilgi alışverişinde bulundu.

Haberler 06.06.2018 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Seçim çalmalar kapsamnda ilçe ziyaretlerini sürdüren eski devlet bakan ve Y Parti Diyarbakr milletvekili aday Mehmet Salim Ensariolu, Diyarbakrn dinamiklerinden olan Ticaret ve Sanayi Odas, Ticaret Borsas ve Memur-Sen Diyarbakr l Bakanln ziyaret etti. lk ziyaretinde Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Kaya tarafndan kapda karlanan Ensariolu, Diyarbakr ve bölge ekonomisi üzerine istiarelerde bulundu.

ZYARETLER ZNCR

kinci ziyaretine Diyarbakr Ticaret Borsasna yapan Ensariolunu oda yönetim kurulu bakan Engin Yeil karlad. Samimi bir ortamda geçen sohbetin ardndan Memur-Sen Diyarbakr l Bakanlna geçen Ensariolu, l Bakan Yunus Memi tarafndan karland.

Ziyaretlerin ardndan ksa bir açklama yapan Ensirolu, Diyarbakrn sorunlarn iyi bildiini ve frsat verilmesi durumunda hizmet etmeyi düündüünü söyledi.

Ana Sayfaya Git