Erbakan'ın yakın koruması 28 Şubat'ı anlattı

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkanvekili ve merhum başbakan Necmettin Erbakan'ın yakın koruması Abdurrahman Akyüz, "Erbakan hocam 3 ay daha görevde kalabilseydi 28 Şubat sürecinin üstesinden gelecek iradeyi gösterecekti." dedi.

Haberler 28.02.2020 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Akyüz, postmodern darbe olarak nitelenen 28 ubat süreci denildiinde aklna o dönemde yaanan olaylarn, aclarn tanklarndan ve madurlarndan biri olan Necmettin Erbakann geldiini söyledi.

rtica klfyla vatandalarn düünce ve inanç özgürlüüne müdahale edilen dönemde yaananlar hiçbir zaman unutamayacan dile getiren Akyüz, o dönem, babakan olarak Milli Güvenlik Toplantsna katlan Necmettin Erbakann silahlarn gölgesinde siyaseti dizayn etmeye çalanlara kar cesur bir mücadele ortaya koyduunu ifade etti.

Akyüz, 28 ubattaki toplantya ilikin, Saat 10.00-11.00 sralarnda Cumhurbakanlna doru yola çktk. Bize kapdan içeriye giremeyeceimiz söylendi. 28 ubatn kara zihniyetine kar mücadele veren Erbakan hocamz burada yaklak 10 saat boyunca bekledik. dedi.

O GÜNÜ ANLATTI

28 ubat planlayanlarn, Erbakann babakan olduu hükümeti bozmadan baarl olamayacaklarn bildiini aktaran Akyüz, Onlar birtakm eyler dayatmaya çalt, hocam bunlara direndi. Birtakm oyunlarla Erbakan hocamn hükümetini bozdular. nsanlar kandrdlar, parayla satn aldlar, tehdit ettiler. Erbakan hocam 3 ay daha görevde kalabilseydi 28 ubat sürecinin üstesinden gelecek iradeyi gösterecekti. diye konutu.

Bilgisi, inanc, azmi ve iman ile Necmettin Erbakann örnek bir lider olduunu belirten Akyüz, unlar kaydetti:

Erbakan hocann hayal ettiklerini yaptrmamak için çaba gösterdiler, engellediler. Türkiyenin birçok düman var. Türkiye yaad zorlu süreçlere ramen dünyay düzeltebilecek lider bir ülkedir. Dünyada u an insanlar mutsuz ve huzursuz eden, sömürüye dayal perian bir sistem hakim. Erbakan hocam bu sistemin yerine adil bir düzen kurmak için çabalyordu. Siyonizm, hocamn büyük Türkiye ve yeni bir dünya kurma hayalini engellemek için harekete geçti. Engellediler ve bir daha kimse bunu hayal edemesin diye birçok önlem aldlar. u anda da bunun mücadelesi veriliyor. Onlar bir tarafta dünyay kana bulamak istiyorlar. Bir tarafta da dünyay düzene sokmak isteyen Türkiye var, saduyulu insanlar var. Türkiyede de maalesef kar tarafn i birlikçileri de var.

Akyüz, 28 ubat ve benzeri darbe giriimlerinin bir daha yaanmamasn temenni etti.

Ana Sayfaya Git